Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Din nästa resa till Gabes med MrJet

 • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
 • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
 • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Resa till Gabes

Säg hej till Tunisien och gör dig redo att få ett varmt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Gabes.

Flyg och hotell i Gabes

När du känner dig redo att ta en välbehövlig paus och förlora dig själv i nya platser, kan en resa till Gabes vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Gabes.

Spara pengar om du bokar flygresa och rum samtidigt.

Kom bort från vardagen med med några enkla musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 internationella hotell har du aldrig långt till härliga nya upplevelser.

Och kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Packa resväskan. Det är dags att komma iväg! Från oändlig öken till snötäckta berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Gabes

Landets huvudstad Tunisien ligger ungefär 330 km norr om Gabes.

Har stressen legat på hög nivå? Då ska du planera in några timmar i solen på Gabes Beach eller Oamarits strand. Här kan du sätta dig och njuta av utsikten.

Missa inte att besöka Gabes etnografiska museum om du vill veta mer om områdets kultur och traktens traditioner.

Vill du vidga dina vyer? Matmata ligger bara 35 km från Gabes, och Tamezret finner du 40 km bort. Ta en tur och se efter vad som finns i området runt omkring.

Ridning och turer med terrängfordon är två populära aktiviteter bland de som bor i trakterna. De är bra alternativ för att uppleva den här spännande regionen från ett nytt perspektiv.

Du behöver inte vara född med vingar för att kunna flyga högt över landsbygden nedanför. Parasailing låter dig ta in området från ett helt nytt perspektiv under din semester i Tunisien.

En resa till Gabes nära vattnet ger dig möjligheten att prova på massvis av vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du ge dig på bad eller sportdykning.

Tillbringa en dag inomhus genom att ta en närmare titt på regionens fascinerande historiska museer.

Känner du för att tillbringa lite tid utomhus? Planera in en utflykt till närområdets utomhusmarknader.

Om du är historieälskare ska du se till att besöka några av områdets ruiner, historiska stadsdelar och arkeologiska fyndplatser. Läs på lite i förväg eller ta kontakt med en turistguide.

Längtar du efter en rofylld stund? Bli inte förvånad om du hittar det du söker bland några av de moskéer som finns i närområdet kring Gabes.

Räknar du med att vara här den 20 mars? Då har du tur. Varje år denna dag möts hela nationen för att högtidlighålla Tunisiens självständighetsdag.

Den flygplats som ligger närmast är Gabes (GAE), 6 km från Gabes. Se till att du har mer än tillräckligt med tid att hinna dit.

Karta

Gabes - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hôtel Anis

Hôtel Anis

Avenue Salaheddine El Ayoubi, Gabes, Gabes
   
   

  Detta hotell i Gabes ligger mindre än 2 km från Gabes etnografiska museum och Omar Doghmans arena. Gabes Beach ligger 3,3 km härifrån.

  Cheap & Cheerful

  Cheap & Cheerful

  41 rue leimoun cite manara2 Gabes, Gabes, Gabès
   2.5 av 5.0
    
    

   Denna lägenhet i Gabes ligger mindre än 3 km från Omar Doghmans arena, Gabes Beach och Gabes etnografiska museum. Hotel Sidi Driss ligger 43,3 km härifrån.

   Dar El Ferdaous

   Dar El Ferdaous

   Limawa, El M'Dou, Gabes
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta pensionat i Gabes ligger mindre än två mil från Gabes etnografiska museum, Gabes Beach och Omar Doghmans arena. Hotel Sidi Driss och Musée Berbère de Tamazret ...

    L'Auberge De Tamezret

    L'Auberge De Tamezret

     3.5 av 5.0
      
      

     Detta pensionat i Tamezret ligger 0,6 km från Musée Berbère de Tamazret och 12 km från Hotel Sidi Driss. Gabes etnografiska museum ligger 52 km härifrån.

     L'Auberge De Tamezret 1 310 kr

     29 nov. - 30 nov.

     L'Auberge De Tamezret 1 310 kr
     Maison d'Hôte Toujane Chez Ben Ahmed

     Maison d'Hôte Toujane Chez Ben Ahmed

      3.0 av 5.0
       
       

      Detta pensionat i Mareth ligger 26,2 km från Hotel Sidi Driss och 39,1 km från Ghorfakomplexet.

      Maison d'Hôte Toujane Chez Ben Ahmed187 kr

      13 dec. - 14 dec.

      Maison d'Hôte Toujane Chez Ben Ahmed187 kr
      Dar Ayed Tamezret

      Dar Ayed Tamezret

       3.5 av 5.0
        
        

       Detta pensionat i Tamezret ligger 0,4 km från Musée Berbère de Tamazret och 11,7 km från Hotel Sidi Driss. Jebil National Park och Gabes etnografiska museum ...

       Auberge Essanya

       Auberge Essanya

        3.0 av 5.0
         
         

        Detta pensionat ligger vid havet, 27,3 km från Gabes etnografiska museum och 29,1 km från Gabes Beach.

        Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma