Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Furnari

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Furnari med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Furnari

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Furnari
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Furnari

Flyg och hotell i Furnari

Drömmer du om Furnari? Det skickliga teamet på MrJet är mästare på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Furnari.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och boende samtidigt.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över, är det enklare än någonsin att ta en paus från vardagens tristess.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa genom MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Hur låter det?

Nu är det dags! Följ din inre äventyrare var den än för dig. Varje plats är fylld av roliga överraskningar och helt nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Furnari

Avsätt lite tid för Furnari, ett ytterområde i Messina som ligger 40 km väster om stadens centrala delar. Fontanarossa är den närmaste flygplatsen, och det är här ditt äventyr börjar. Om du vill ta dig till Furnari härifrån är det bara att ta en taxi, bege dig 70 km åt norr och njuta av färden!

Ett antal av stadens främsta sevärdheter finns utspridda i närheten av Furnari, och Santuario di Tindari och Tindaris arkeologiska område är kanske de som imponerar mest. När du väl har besökt dessa platser kommer du definitivt vilja fortsätta till Museo Civico di Castroreale och Torre di Federico II. Under din vistelse kanske du även ska se till att besöka några andra av stadens områden för att utforska mer av vad Messina har att erbjuda. Falcone och Terme Vigliatore är två populära förslag som inte ligger alltför långt bort.

Börjar du känna dig rastlös i Furnari? Besök då Messinas katedral och Orologio Astronomico, två attraktioner man inte får missa i stadskärnan. Santissima Annunziata dei Catalani kyrka och Orion-fontänen (Fontana di Orione) är också obligatoriska hållpunkter i samband med ett besök i stadskärnan.

Hotell i Furnari

Boka boende i Furnari på en gång. Med endast några få boenden att välja mellan kan det hända att du blir utan om du väntar för länge. Lär mer information om de olika boendena i vår reseguide.

Backpackers och andra som är ute efter att spara pengar kan hitta prisvärda rum på Residence Villa Laura eller Agriturismo Antica Sena. Här får du utmärkt service utan att det kostar allt för mycket. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bestämmer dig för att bo på VOI Baia di Tindari Resort eller Club Valtur Portorosa kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.