Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Malaga (AGP)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Malaga

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Málaga

Málaga är den spanska solkustens huvudstad, och ett av Spaniens viktigaste turistmål. Varje år lockas miljontals turister till Málagas och Costa del Sols härliga klimat, vackra stränder och oöverträffliga naturpromenader och golfbanor. I Picassos charmiga födelsestad finns inte bara sol och stränder, utan även ett rikt utbud av kulturella och historiska sevärdheter. Om du är ute efter ett flyg till Málaga har du tur, eftersom ett stort antal flygbolag erbjuder både bekväma och billiga flygresor från många olika städer i Skandinavien.

Så hittar du billiga flyg till Málaga

Málaga har ett tempererat medelhavsklimat som erbjuder en välbehövlig flykt både från föga imponerande svenskt väder året om. Vintrarna är milda och somrarna är varma och regnfria men med en behaglig havsbris som svalkar precis lagom mycket. För max antal soltimmar ska du bege dig till Costa del Sol i Juli, men det är förstås även då som de allra flesta turisterna väljer att komma hit. Om du letar efter billiga resor till Málaga, är det förstås en god idé att inte åka samtidigt som alla andra. De billigaste biljetterna erbjuds ofta mellan november och april, med undantag för lovveckorna. Nedan hittar du en beskrivning av de olika flygbolag som flyger till Málaga från Sverige, inklusive ett antal lågprisbolag.

Så tar du dig till Málaga från Sverige

Det finns ett antal flygbolag som kan ta dig direkt från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till Málaga, och flera av dessa är lågprisbolag. Ryanair har flyg från både Västerås, Stockholm Skavsta, Göteborg och Köpenhamn och erbjuder ett basalternativ för den som älskar att resa billigt. Tänk på att du måste betala extra för att få ha med dig incheckat bagage när du flyger med lågprisbolag. Ett annat lågprisbolag som har direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn är Norwegian Air. Från Stockholm och Köpenhamn går det flyg med Norwegian varje dag, medan flygen till och från Göteborg går ett par dagar i veckan. Om du bor i södra Sverige kan du även välja att flyga med det spanska lågprisbolaget Vueling från Köpenhamn.

Utöver dessa lågprisbolags rutter finns det även smidiga direktflyg till Málaga med det reguljära flygbolaget SAS samt charterflyg med bolaget Primera Air Nordic, från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Dessa bolag har ofta olika erbjudanden och kampanjer som du kan utnyttja om du letar billiga flyg till Málaga.

Málaga-Costa del Sol Airport (AGP)

Flygresan från Skandinavien till Málaga tar mellan tre och en halv och fyra och en halv timme, och väl framme landar du på Málaga-Costa del Sol Airport. Málagas flygplats är Spaniens äldsta, och även den fjärde mest trafikerade, och den har tagit emot turister på väg till Costa del Sols många och omåttligt populära strandorter sedan mars 1919.

För att ta dig från flygplatsen till centrala Málaga eller till någon av de andra orterna på Costa del Sol har du flera olika alternativ. Terminalen ligger en knapp mil från Málaga och du kan antingen ta bussen på en kvart, eller tåget på tolv minuter. Tågstationen ligger i Terminal T3, och Renfe-tågens linje C1 går mellan Málaga centrum, flygplatsen, Torremolinos, Benalmádena och Fuengirola. En enkel resa kostar inte mer än ett par euro och tågen går två, tre gånger i timmen mellan 5.30 och 23.30.

Från Málagas flygplats kan du även ta bussen till Marbella på 45 minuter och till Estepona på en timme och en kvart för mellan 10 och 15 euro. Stadsbussen till Málaga tar en kvart och kostar under fem euro inklusive bagage. Det går bra att köpa biljett ombord på bussen.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.