Billiga flygbiljetter till Gällivare

Förslag på billiga flygresor till Gällivare

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 023 kr för enkelflyg och 1 235 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Gällivare?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Gällivare varierar mellan 1 235 kr och 5 469 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Gällivare kan hitta fantastiska flyg för så lite som 1 023 kr. Tips för fyndjägare: Januari är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Gällivare.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Gällivare?

✔️ Flygpriserna till Gällivare varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Gällivare om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Gällivare, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Gällivare?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Gällivare kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, FlexFlight. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Gällivare med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Gällivare kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Gällivare?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Gällivare

Världsarv, kultur och natur är bara några exempel på allt som nordliga Gällivare har att erbjuda. På vintern kan den äventyrslystne resa hit för norrskenssafari, hundspannsturer, snöskoteråkning och alpint fiske. Skidfantasten kan också resa hit mellan oktober och april. Det perfekt krispiga vinterljuset i Gällivare gör att fotografer, såväl amatörer som proffs, älskar staden. Under sommaren kan du istället rida islandshäst, fjällvandra i Sveriges största nationalpark Padjelanta, njuta av midnattssolen, fiska och plocka hjortron. När du bokar billiga flyg till Gällivare missar du naturligtvis inte heller sevärdheterna i själva tätorten. Den ståtligaste av dessa är Fjällnäs slott i vitmålad träpanel.

Billiga resor till Gällivare via Stockholm Arlanda

Från Stockholm Arlanda avgår det varje vardag två direktflyg till Gällivare med flygbolaget Nextjet. Resan tar två och en halv timme. Detta är förstås perfekt för stockholmare som ska resa norrut, men även för resten av Norden ger det en snabb och smidig anslutning till Norrbottens pärla.

Från Stockholms centralstation tar du dig enkelt till Arlanda med tåget Arlanda Express på 20 minuter. Samma resa tar 40 minuter med bil eller taxi. Det finns även billigare, något långsammare, pendeltåg.

Oavsett om du påbörjar din resa på Arlanda eller mellanlandar där märker du snabbt att du är på Sveriges största flygplats. Medan du väntar på ditt flyg till Gällivare kan du välja mellan ett trettiotal kaféer och restauranger med ett stort utbud som sträcker sig från klassiska smörgåsar till sushi. Om du har glömt något viktigt hemma finns det naturligtvis gott om butiker. Du surfar även gratis på flygplatsens wifi i upp till tre timmar.

Flyg från Arvidsjaur

Det är 25 mil från Arvidsjaur till Gällivare, vilket med bil tar två och en halv till tre timmar. Med flyg sparar du mycket tid – du kan vara i Gällivare på 30 minuter! Nextjet flyger sträckan två gånger om dagen på vardagar. Till Arvidsjaurs flygplats tar du dig enklast med bil eller taxi. Flygplatsen ligger ungefär en mil utanför själva tätorten, vilket är en tio minuters resa med bil.

När du landar på Gällivare Lapland Airport

Din flygresa avslutas på Gällivare Lapland Airport, en nätt liten regional flygplats som förut var ett militärt flygfält. Men din egen resa har bara börjat! Du är nu tio minuter bil- eller bussfärd från Gällivare tätort. Därifrån tar du dig enkelt vidare ut på upptäcktsfärd över de norrländska vidderna. För att kunna vara så fri och flexibel som möjlighet under din resa kan du boka en hyrbil innan avfärd. Planerar du att främst hålla dig i och kring Gällivare kan du använda taxi för att ta dig in till tätorten. Observera att det inte finns några väntande taxibilar på Gällivare Lapland Airport. Du kan förboka din taxibil per telefon med Gällivare taxi eller online med Flygtaxi. Väl inne i Gällivare reser du lätt med Länstrafiken Norrbotten. Ditt norrbottniska äventyr väntar!

Information om flyg till Gällivare
Ankomstflygplats
Kiruna
Pris tur-och-retur
3 356 kr

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
LLAKirunaoktober 15 till oktober 193 356 kr
LLAGällivarenovember 10 till november 134 500 kr
LHRKirunadecember 1 till december 175 277 kr
KRNGällivarenovember 14 till november 205 469 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.