Billiga flyg till Colombia

Populära städer i Colombia

Billiga tur och retur flyg till Colombia

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 611 kr för enkelflyg och 1 386 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
Delta
Delta
Finnair
Air Canada
Air France

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
BOGBucaramanganovember 29 till januari 301 386 kr
BOGCalidecember 18 till januari 191 495 kr
BOGRionegronovember 28 till december 81 499 kr
BOGSanta Martanovember 5 till november 121 993 kr
BOGSan Andrésoktober 23 till november 32 273 kr
FLLCartagenanovember 22 till november 293 140 kr
PTYBogotáoktober 13 till oktober 163 653 kr
PTYPereiradecember 16 till december 274 338 kr
MIARionegrojanuari 4 till mars 264 371 kr
FLLRionegrojanuari 1 till januari 84 457 kr
JFKRionegrooktober 28 till november 115 354 kr
JFKBogotáoktober 28 till november 45 579 kr
LGWRionegronovember 18 till december 38 765 kr
JFKSanta Martadecember 28 till december 2810 885 kr
JFKSanta Martadecember 28 till december 2810 885 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
BOGCaliseptember 29 till oktober 61 667 kr
BOGPereiraseptember 30 till oktober 71 749 kr
BOGRionegroseptember 29 till oktober 61 763 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Såhär gör MrJet det enkelt att hitta perfekta flyg till Colombia

När du väl har bestämt dig för att resa till Colombia kan du ta hjälp av MrJet för att snabbt och enkelt välja ett flyg som passar bäst för din semesterperiod och din budget. Allt du behöver göra är att välja de datum du är ute efter så kommer MrJet att visa alla flygbolag och rutter som finns tillgängliga. Om du vill flyga med ett specifikt bolag och vill veta om de erbjuder flyg till COL kan du använda olika sökalternativ för att hitta svaret snabbt. Du kan också filtrera din sökning på MrJet efter återbetalbara flyg och flyg med flera destinationer. På så sätt visas endast de alternativ som är relevanta för dig.

Detta borde du tänka på innan ditt flyg till Colombia

Det finns vissa gyllene regler man måste följa innan man bokar ett flyg till Colombia. För det första är det alltid bra att jämföra olika alternativ. Priser påverkas inte bara av säsong - du kommer märka att flygpriser höjs och sänks beroende på vilken veckodag du väljer att resa, och till och med vilken tid på dagen. Så om du kan vara flexibel med när ger dig iväg kan du spara pengar genom att undersöka på MrJet för att hitta billiga flyg till COL. Du kan också spara tid och pengar genom att boka ditt hotell i Colombia samtidigt som ditt flyg, eftersom du då får upp till 15% rabatt på totalbeloppet genom MrJet. Om du behöver hjälp med att hitta boende kan MrJets hotellbeskrivningar, som ger dig all information du behöver, vara värda att ta en titt på.

Få ut det mesta av din resa till Colombia

Vad sägs om att kunna utforska Colombia i din egen takt med friheten att kunna åka precis var du vill? Då kan det vara värt att kika på våra hyrbilserbjudanden så att du kan bege dig till ditt fordon efter att ditt flyg till Colombia har landat. Med ditt nya åk kan du utforska området utan att behöva lära dig om komplicerade scheman och förvirrande lokaltrafik. Du kommer inte heller ha problem att hitta aktiviteter om du tar en titt på vårt verktyg för saker att göra där du kan skräddarsy din perfekta reseplan.


Erbjudanden på hyrbilar i Colombia

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.