Resor till Armenia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Armenia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Armenia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Armenia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Armenia

Vi tror att varje resande är helt och hållet unik och du är inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den perfekta semestern med flyg och hotell till Armenia för dig och din familj.

Skulle det sitta bra med mer pengar att spendera? Du sparar stort om du väljer att fixa både flygbiljetter och boende med oss.

Föredrar du lakan av egyptisk bomull och middagen serverad i en roterande restaurang? Inga problem. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella hotell att söka bland, kan vad som helst hända.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa med MrJet idag och om du råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Nu är det dags att börja checka av listan över drömresor. Vare sig du drömmer om snötäckta bergstoppar eller heta ökenlandskap ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Armenia

Upptäck nya platser, ljud och smaker på din resa till Armenia.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Cirka 320 000 människor bor i Quindio.

Armenia ligger inte så långt från Montenegro, som ligger 11 km åt väster. Bogota, huvudstaden i landet, ligger 180 km åt öster.

Är du ute efter en trevlig dag med familjen? Överraska barnen med ett besök på Parque Nacional del Café och Recuca. Parque los Arrieros är ett annat spännande ställe att besöka under resan till Armenia.

Vill du upptäcka stadens mest spännande plats? Då ska du ta en tur till Panaca, där hela familjen kan beundra en del arter i djurriket.

Se det magiska som händer när människan och naturen jobbar tillsammans när du besöker Jardín Botánico del Quindío. Om du inte redan är en trädgårdsmästare, skulle en promenad längs dessa härliga blomsteruppsättningar vara tillräckligt för att få dig att byta åsikt.

Du måste inte vara barn för att njuta av ett besök i parken. Sträck ut dina ben eller träna på din yoga när du besöker Parque de la Vida.

I århundraden har stadstorget varit den plats där människor kommer samman för att prata, skvallra och umgås. Oavsett varför du väljer att besöka Plaza de Bolivar och Huvudtorget, är de fantastiska platser när du vill få en bättre inblick i stadens liv.

Är du ett fan av golf? Då väntar banorna på Armenias country club där du kan du kan bättra på ditt spel.

Hotell i Armenia

Vill du ha hjälp med att hitta ett bra boende? Du hittar massor av utmärkta boenden i Armenia i vår reseguide.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för en natt i Armenia. Hostal Los Juanes - Hostel vid Kilometro 7 Via El Eden och Hotel San Francisco Del Eje Cafetero vid Carrera 19 No 14-22 är två alternativ för dig som vill lägga pengar på annat. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bokar in dig på Casa Hotel El Triangulo eller Isa Victory Hotel Boutique kan du förvänta dig att bli behandlad som kunglighet.