Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Finestrat

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Finestrat med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Finestrat

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Finestrat
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Finestrat

Vi tror att varje resande är unik på sitt sätt och du är inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den optimala resan med flyg och hotell till Finestrat för dig och ditt resesällskap.

Du får bra rabatter om du väljer att ordna både flygresa och rum genom oss.

Om du planerar din semester genom oss finns det ingen gräns för hur oförglömlig din vistelse kan bli. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du drömt om.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Från de mest fängslande städerna till de mest fridfulla oaserna. Det finns upplevelser att utforska över hela vår planet. Idag är dagen att damma av resväskan och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Finestrat

Finestrat är en plats du inte får missa. När du besöker detta livfulla område har du möjlighet att se precis allt du vill i Alicante och dess omnejd, oavsett vilken typ av upplevelse du är ute efter. I staden bor 330 000 människor, så tveka inte att hälsa på några av dem. När du väl har landat på Alicante Intl. och har hämtat dina väskor från rullbandet har du Finestrat 45 km åt nordöst. Från stadskärnan behöver du istället ta dig 35 km åt nordöst.

Med många av stadens största turistattraktioner i närheten är Finestrat ett paradis för sightseeing. Med allt från Terra Mitica till Benidorm Palace blir du aldrig uttråkad här. Glöm inte att även ta med Terra Natura och Las Rejas golfbana på listan över saker att göra. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livliga stad ska du tillbringa lite tid i de närliggande områdena Puig Campana och Cala de Finestrat.

Här är svårt att ha tråkigt. Här finns så många underbara saker att sätta tänderna i på kort avstånd från centrum, exempelvis Santa Barbara-slottet.

Det finns alla typer av små havsskatter utspridda längs kusten. Varför inte ta med dig en hink och utforska Playa de la Cala och Playa de Torres?

Hotell i Finestrat

Vi har gjort det betydligt enklare för dig att hitta ditt perfekta boende i Finestrat. Du hittar nämligen över 115 av dem i vår reseguide. Busenkelt!

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på boende kan antingen Hotel Magic Monika Holidays eller Port Vista Oro passa dig perfekt. Det finns också Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa och Villa Venecia Hotel Boutique. Dessa lyxigare hotell passar utmärkt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.