Resor till Fernando de Noronha

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Fernando de Noronha med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Fernando de Noronha

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Fernando de Noronha
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Fernando de Noronha

Flyg och hotell i Fernando de Noronha

Varje resenär är unik och du är med all sannolikhet inget undantag från regeln. Låt MrJet sätta ihop den mest passande resan med flyg och hotell till Fernando de Noronha för dig och din familj idag.

Om du bokar flyg och hotellrum tillsammans kan vi hjälpa dig att spara stort.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över. Du hittar dem med några få klick. Så sluta komma med ursäkter och börja arrangera resan du alltid drömt om.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet och hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa de där resväskorna. Oändliga äventyr väntar dig i varje hörn av världen och vi kan hjälpa dig att njuta av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Fernando de Noronha

Planerar du en resa till Fernando de Noronha? Börja din upptäcktsresa i den här spännande staden med dessa förslag på vad du kan se och göra.

I den här staden bor det cirka 3 000 invånare.

Har barnen mycket energi? På Tamar Project kommer de säkert att underhålla sig ett bra tag.

Ligg i gräset och se efter formationer i molnen när du besöker Sapata Point. Det är ett litet nöje som inte kostar någonting!

Åk till Atalaias strand och Cacimba do Padre-stranden och njut i solen. Lägg även till Conceicao-stranden och Leao-stranden i semesterplaneringen. De rekommenderas ofta av resenärer i området.

Ge dig själv en välförtjänt paus och besök Morro Dois Irmãos och Caracas Point. Här kan du gå på en lång promenad och njuta av omgivningarna hur länge du vill.

Ta en dag och gå runt bland de intressanta föremålen på Hajmuseum. Här får ni en lärorik dag i en trevlig atmosfär.

Åk inte ifrån Fernando de Noronha utan att ha besökt en av regionens mest uppseendeväckande historiska sevärdheter som Santo Antonio fästningsruiner.

De som älskar militärhistoria får inte missa Remedios-fästningen och Sao Pedro do Boldro fästning under resan till Fernando de Noronha. Föreställ dig de episka slagen som utspelade sig här och lär dig mer om lokalbefolkningens källor till sorg och glädje.

Försöker du hitta svaren till några av livets obesvarade frågor? Ta i så fall en sväng förbi Sao Pedro-kapellet, en historisk och helig plats i området.

Torget är ofta ortens mittpunkt, så se till att Praça Flamboyant blir ett av de första landmärkena du får uppleva! Du kan även läsa på om platsens historia och intressanta evenemang som kanske finnas inplanerade.

Det är ofta de mindre kända attraktionerna på ett resmål som överraskar mest. Med det i åtanke kanske du ska planera att åka till Baía dos Golfinhos, Porcos bukt och Caieira-bukten.

Hotell i Fernando de Noronha

Det är en bra idé att boka boende i Fernando de Noronha så snart som möjligt. Just nu finns det nämligen bara några få boenden att välja på. Du hittar mer information om dem i vår reseguide.

Pousada da Jo och Flat do Indio är väl värda ett besök. Om du gillar vad du ser gäller det att boka på studs. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och erfarna personal.