Resor till Fendalton

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Fendalton med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Fendalton

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Fendalton
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Fendalton

Flyg och hotell i Fendalton

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Fendalton till alla minnesvärda äventyr under vistelsen så att din resa till Fendalton blir precis så som du önskar.

Om du bokar en paketresa till Fendalton, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med allt du vill ha på ett enda ställe har det aldrig varit lättare att organisera den ultimata semestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen innebär att du kan ge dig iväg tidigare än du tror.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Från städerna som aldrig sover till de mest avlägsna gömställena. Det finns äventyr att upptäcka över hela vår jord. Nu är det äntligen dags att packa väskan och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Fendalton

Det är platser som Fendalton som ger Christchurch sin charm. Vill du upptäcka vad du kan få uppleva här? 360 000 människor bor i denna framstående metropol, och det är ganska självklart varför. Fendalton är beläget 3 km väster om innerstaden. Om du ankommer till Christchurch Intl. är det bara att vänta in dina väskor, stanna en taxi och bege dig 6 km åt sydöst.

Med ett stort antal av stadens främsta sevärdheter i närheten är Fendalton en turistdröm. Med allt från Mona Vale till International Antarctic Centre finns det alltid något att göra här. Du borde även passa på att besöka Canterbury Museum och Riccarton House. Under din vistelse här kanske du ska titta förbi några andra områden för att utforska mer av vad Christchurch har att erbjuda. Riccarton Road och Riccarton är ett par mycket populära delar av staden som ligger i närheten.

Ser du fram emot att slappna av en stund? Intressanta alternativ är bland annat Christchurch Casino, Riccarton-parken och Omarino Wine Park.

Önskar du lära dig något nytt? Christchurch Art Gallery, Chalice och The Piano: Centre for Music and the Arts är några rekommenderade kulturella platser.

Fairwaysen på Christchurch Golf Club, Hagley Golf Course och Russley Golf Club kallar. Förbättra din swing, utmana lokalborna på en runda eller två och ansträng dig för att minska antalet slag i scorekortet.

Packa en smakrik picknickkorg och bjud med ett antal vänner att skratta med när du besöker de fantastiska grönområdena i närheten. Du kan välja mellan Hagley Park och Canterbury Agricultural Park .

Det finns nästan ingenting som att skämma bort sig själv med lite shopping. Ta med ditt kreditkort och åk till Westfield Riccarton Mall, Cashel Mall, Bush Inn Centre och Re:START Mall.

Åk och njut av en lärorik historielektion när du besöker University of Canterbury, Bridge of Remembrance, Victoria Square och Canterbury Earthquake Memorial. Du kan helt enkelt inte jämföra med att se bilder på nätet.

Besök Cardboard Cathedral och Nurses' Memorial Chapel och upplev regionens spirituella historia. Dessa är värda din tid oavsett om du är troende eller inte.

Hotell i Fendalton

Börjar det bli dags att hitta ett boende i Fendalton? I vår reseguide finns över 169 prisvärda boenden. Se bara till att du bokar i tid.

Boenden häromkring erbjuder allt från enklare rum till rum som har allt du någonsin kan önska dig. Om du letar efter ett billigt hotell kan du boka ett rum på antingen YMCA Christchurch Hostel vid 12 Hereford Street eller Racecourse Backpackers Hostel vid 130 Racecourse Road. Om du däremot känner för att skämma bort dig själv är Dyers House och Clearview Lodge två bra alternativ.