Resor till Feilding

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Feilding med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Feilding

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Feilding
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Feilding

Flyg och hotell i Feilding

Drömmer du om Feilding? MrJet är bäst på personliga resor, med flyg och hotell till Feilding, vare sig det gäller veckolånga vistelser eller flyktiga utfärder.

Skulle det sitta bra med mer pengar i plånboken? Du sparar stort om du bestämmer dig för att ordna både flyg och hotellrum med oss.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell över hela världen, har det aldrig varit enklare att komma bort.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du lyckas hitta ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Nu har du chansen att börja bocka av din bucket list. Vare sig du drömmer om höga bergstoppar eller varma stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Feilding

Ser du fram emot en resa till Feilding? Manawatu - Wanganui kryllar av otroligt vackra stränder och kustslätter som garanterar en lyckad semester.

Huvudstaden Wellington ligger runt 140 km sydväst om Feilding.

Ta bilen till South Beach eller Paraparaumu Beach och passa på att ha en avslappnande förmiddag på stranden.

Manawatu Gorge, 25 km bort, är ett utmärkt ställe att ta bilen till för dig som föredrar naturliga attraktioner.

Om du söker underhållning av högsta klass på din semester i Feilding ska du åka till Arena Manawatu, som ligger 17 km bort, i Palmerston North. Här kan du se Manawatu Jets, Wellington Hurricanes eller Manawatu Turbos på hemmaplan. Och om du inte är ett sportfan kan du skaffa biljetter till något fantastisk liveframträdande istället.

Ta med barnen och spendera dagen i Palmerston North, 17 km från Feilding. Här kan ni bland annat se City Library och Te Manawa. Om ni har gott om tid kanske ni hinner vidare till Marton, som ligger 20 km från Feilding. Här hittar ni Sir James Wilson Memorial Park och Marton Park.

Terrängcykling och bergsklättring är populära aktiviteter bland lokalbefolkningen. Båda två ger dig chansen att uppleva detta spännande område från ett helt nytt perspektiv.

När du vill göra något stillsamt och trevligt finns det inte mycket som slår att ge sig ut i friska luften och prova på cykelturer eller fågelskådning.

Det finns många roliga vattenaktiviteter att välja mellan i Manawatu - Wanganui. Här kan du prova på allt från vindsurfing till paddelsurfing. Glöm inte solkrämen!

Områdets konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar har något som passar alla åldrar. Planera in ett besök för att se vad som finns att upptäcka.

Det är kanske dags att säga hej då, men din resa kommer fortfarande att leva vidare. Dina närmaste kommer be om att få se bilder från fantastiska Manawatu - Wanganui i veckor framöver!

Feilding ligger bara 14 km från Palmerston North Intl, som är den närmast belägna flygplatsen. Var noga med att ge dig själv lite extra tid för att ta dig dit, så du inte missar flyget.

Hotell i Feilding

Det är en bra idé att boka boende i Feilding i förväg. Just nu finns det nämligen bara några få boenden där. Du hittar all information du behöver i vår reseguide.

Är du ute efter populära hotell? På South Street West Motel och Manfeild Park Motel väntar nytvättade lakan, underbara duschar och bra service.