Resor till Falsterbo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Falsterbo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Falsterbo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Falsterbo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Falsterbo

Flyg och hotell i Falsterbo

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Falsterbo till alla oförglömliga upplevelser under vistelsen så att din semester i Falsterbo blir så bra den någonsin kan bli.

Du får bra rabatter när du väljer att fixa både biljetter och rum med oss.

Om du planerar din semester genom oss finns det ingen gräns för allt du kan se och göra. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden kan du få allt du drömt om.

Och kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Vi ordnar så att du kan förlora dig själv i allt från pulserande storstäder till mysiga små gränder. Så leta fram passet och låt din inre kompass styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Falsterbo

Vare sig du är ute efter nervkittlande äventyr eller avkoppling under din resa till Falsterbo finns det gott om valmöjligheter.

Landets huvudstad Stockholm ligger cirka 210 km nordöst om Falsterbo.

Spendera dagen vid Ryven. Denna underbara naturattraktion hittar du 35 km från Falsterbo och rekommenderas varmt av såväl turister som lokalbefolkning.

Om du är en resenär som älskar att förlora dig i den genuina stämningen i området du besöker är Arena Oskarshamn något du inte får missa. Kolla vilka matcher som spelas under din vistelse här och heja tillsammans med glada supportrar. Arenan ligger 45 km bort.

Har du tänkt utforska S:t Petri kyrka och St. Gertrude kyrka? Dessa populära platser ligger alldeles i närheten i Västervik, endast 19 km bort från Falsterbo.

Sveriges nationaldag infaller varje år den 6 juni och brukar firas i många delar av landet. Om du kommer att vara här under denna viktiga dag, kommer det att vara nästan omöjligt att inte ryckas med i uppståndelsen!

Dags att säga hej då till charmiga Kalmar län? Du kanske bara har en handfull svenska kronor kvar i plånboken, men du kommer att vara desto rikare på fantastiska minnen.

Om du flyger in och ut kommer du troligtvis att använda Linköping Saab Airport (LPI), som ligger 95 km från Falsterbo. Packa dina väskor, hitta en bekväm väg och ställ in väckarklockan!