Det kan finnas reserestriktioner för Tunisien med anledning av covid-19.

Resor till Ezzahra

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ezzahra med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ezzahra

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ezzahra
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Ezzahra

Flyg och hotell i Ezzahra

När du känner dig redo att lämna vardagen bakom dig och uppleva nya äventyr, kan en resa till Ezzahra vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Ezzahra.

Spara pengar genom att boka flygbiljetter och rum samtidigt.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit enklare att ta en paus från vardagens tristess.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Packa dina resväskor. Det är dags att komma iväg! Från vidsträckt öken till bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Ezzahra

Tunisien är en plats full av överraskningar, och du hittar en hel del av dem när du utforskar stadens underbara stadsdelar. Bege dig bortom de mest centrala delarna för att lära känna Ezzahra. Ungefär 700 000 människor lever i den nationella huvudstaden, och självklart kommer du ha kommit i kontakt med flera av dem innan resan har nått sitt slut! Är du lite osäker på var Ezzahra ligger? Om du kommer med flyg till Tunis - Carthage Intl. ska du sedan åka 14 km åt sydöst. Från stadens centrum hittar du hit genom att åka 13 km åt sydöst.

Ezzahra har massor att ebjuda dess besökare, men det innebär inte att du ska skippa andra närliggande områden. Rades, Megrine och Halq al Wadi är definitivt värda ett besök.

Vare sig du hejar på ett av lagen eller bara vill ta del av den fantastiska atmosfären får du inte missa chansen att få se en match i 7 november-stadion. Se till att delta i vågen, sånger och ramsor, speciellt inte när hemmalagen Club Africain eller Espérance de Tunis spelar.

Hotell i Ezzahra

Se till att boka boende i Ezzahra på en gång. Med bara 4 boenden att välja mellan kan det hända att de är fullbokade om du väntar. Lär mer information om de olika boendena i vår reseguide.

Vakna med ett leende på läpparna när du bokar ett rum på något av de efterfrågade boendena Concorde Les Berges du Lac och Hotel Paris Concorde.