Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Erdenet

Det erbjuds otrolig natur och en paus från de typiska turiststråken om du bokar en resa till Erdenet. Du kommer också ha full tillgång till hela Mongoliet och dess skogar, floder och berg.

Flyg och hotell i Erdenet

Varje globetrotter är unik på sitt sätt och du är inget undantag. Låt MrJet bygga den bästa semestern med flyg och hotell till Erdenet för dig och ditt resesällskap.

När du bokar både flygresa och hotell genom oss har du ännu mer pengar att ha roligt för under vistelsen.

Om du bokar din resa genom oss finns det absolut inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett internationellt nätverk på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 internationella boenden kan du få allt du vill ha.

Med vår prisgaranti kan du känna dig trygg! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter att du har bokat med oss, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Är du redo att lyssna till äventyrslusten inom dig? Från imponerande metropoler till nervkittlande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Erdenet

Erdenet ligger cirka 240 km nordväst om huvudstaden i Mongoliet, Ulaanbaatar.

Ta fram äventyraren inom dig och upplev den lokala naturen med en dag av skridskoåkning. Annars kanske du hellre skulle vilja prova på terrängcykling?

När solen tränger igenom molnen får du chansen att ge dig ut och spendera en lugn eftermiddag med cykelturer. Om det goda vädret håller i sig kan du också prova på fiske från land.

Har du för mycket att välja mellan? Ibland är det bästa sättet att inte missa något att gå på en guidad tur. I området finns det bland annat guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer.

Det är alltid mysigt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på de vattenaktiviteter som är populära i regionen, som bad och kanotpaddling.

Snowboarding är ett kul sätt att komma igång och få upp pulsen under vintermånaderna. Om du fortfarande känner dig pigg efteråt kan du också prova på skidåkning.

Om du känner för att tillbringa ett par timmar inomhus ska du utforska regionens fascinerande konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar.

Om du skulle fråga lokalbefolkningen om aktiviteter i närområdet, lär de rekommendera några fascinerande utomhusutställningar.

Alla historieentusiaster kommer nog glädjas åt att det finns ett flertal ruiner, historiska stadsdelar och historiska palats i närheten. Här får du chansen att färdas tillbaka i tiden och lära dig allt om regionens spännande historia.

Oavsett om du är religiös eller inte är ett besök vid några närbelägna tempel och kloster en underbar möjlighet att ta reda på mer om områdets religion.

Ljuvlig mat, dans och musik – nationaldagsfirandet uppvisar det bästa ett land har att erbjuda. Se till att du hinner hänga med på firandet under Mongoliets självständighetsdag den 11 juli.

När du är färdig att packa din väska och fara mot din nästa destination, så är närmaste flygplats Chinggis Khaan Intl, som ligger 240 km sydöst om Erdenet.

Karta

Erdenet - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Erdenet Inn

Erdenet Inn

Orkhon Street, Erdenet, Orkhon
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger i Erdenet.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma