Resor till Emei

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Emei med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Emei

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Emei
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Emei

Flyg och hotell i Emei

Vare sig din dröm är att åka till Emei för en minisemester eller för en längre vistelse kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Emei, så att din resa blir precis som du vill.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss har du möjlighet att spara en rejäl slant.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen. De är dina att välja bland med bara ett fåtal klick. Så sluta komma med ursäkter och börja planera den perfekta semestern.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Nu är det dags! Följ din inre reselust oavsett var den leder. Varje hörn av världen är fylld av otroliga överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Emei

Skulle du vilja se Hsinchu från en helt ny sida? Då ska du besöka de många sevärdheterna i Emei. Med ungefär 400 000 invånare i staden kommer du komma i kontakt med många lokalbor. Flyger du till Taoyuan Intl? Då ska du haffa en taxi och åka 50 km åt sydväst. Om du istället reser från centrala Hsinchu behöver du åka 15 km åt sydöst.

Ett stort antal av stadens främsta sevärdheter ligger i närheten av Emei, och City God-templet och Green World Ecological Farm är två av de allra bästa. Glöm inte att även ta med Safulaks konstby och Baoshan reservoarpark på din sightseeinglista. För att få en bättre helhetsbild av denna fantastiska stad ska du svänga förbi de närbelägna områdena Beipu och Baoshan.

Med ett så stort antal imponerande sevärdheter belägna i hjärtat av Hsinchu, kan din sightseeingkalender bli tämligen lång. Östra porten är bara ett av många måsten i din kalender.

Hotell i Emei

Det är smart att boka boende i Emei så fort som möjligt. Just nu finns det nämligen bara 2 boenden att välja mellan. Du kan hitta mer information i vår reseguide.

Hoppas du på en avkopplande semester? Känn hur din kropp smälter när du kryper ned i sängen på Hsinchu Emei Canadian WoodHouse Homestay och Fu Chuan Garden Homestay.