Resor till Echuca

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Echuca med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Echuca

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Echuca
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Echuca

Flyg och hotell i Echuca

Oavsett om din dröm är att åka till Echuca för en helg eller för en längre tid kan MrJet ordna med flyg och hotell till Echuca, så att din vistelse blir som du alltid har drömt om.

Vad sägs om mer fickpengar? Du sparar rejält genom att välja att boka både flyg och hotellrum med oss.

Föreställ dig drömresan medan du väljer bland våra många flygbolagspartners och över 500 000 hotell världen över.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du köper ett paketerbjudande med MrJet idag och råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Från de mest pulserande städerna till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns upplevelser att utforska över hela vår planet. Tiden är inne att damma av resväskan och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Echuca

Kom bort från vardagsrutinen och organisera en resa till Echuca.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Omkring 19 000 människor bor i Victoria.

Destinationen ligger 190 km från Melbourne, huvudstaden i Victoria, och 2 km från Moama.

Här finns det mängder av nöjen för hela familjen. Barnen kommer verkligen inte att bli besvikna på Ozmaze & Mini Golf och Apex Park Echuca.

Om du betraktar dig själv som vinkunnig, missa då inte chansen att stanna vid en lokal vinfabrik på din semester i Echuca. Du kan pröva några av områdets bästa sorter när du besöker St Anne's Vineyard.

Det är en bra idé att starta din Echucavistelse hos Echuca Moama Tourist Centre. Den trevliga personalen kommer att tillhandahålla dig idéer och information om saker att göra i området.

Lämna mobilen hemma och sluta kolla Snapchat, Instagram och Twitter ett tag. Spendera en stund ute i det fria istället. Banyule Park State Forest är en bra plats att börja på.

Har du några planer om solen inte vill komma fram? Ta en guidad tur runt de unika utställningarna på National Holden Motor Museum eller njut av att gå runt i din egen takt.

Ett sätt att försöka förstå nutiden på är att ta ett djupdyk i det förflutna. Ta reda på vad som format denna stad till det den är idag med ett besök på Port of Echuca och Echuca Historical Museum.

Du kanske inte kan svinga klubban som golfproffsen Tiger Woods och Nick Faldo, men det borde inte hindra dig från att spela en runda på Rich River Golf Club eller Echuca Back Nine Golf Course.

Echuca har även ett antal mindre välkända attraktioner, bland annat Great Aussie Beer Shed. Echuca Harness Racing Club är också värt några timmar av din tid.

Hotell i Echuca

Hos oss på MrJet har vi gjort det lättare för dig att välja ditt idealiska boende i Echuca. Du hittar nämligen över 51 av dem i vår reseguide. Det är bara att välja och vraka!

Som tur är finns det rum för alla budgetar i Echuca. Om du vill spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka in dig på Echuca Rivergum Motor Inn (85 Northern Highway) eller Echuca Gardens (103 Mitchell Street). Du kanske hellre vill skämma bort dig själv? Den erfarna personalen på Tindarra Resort och Adelphi Apartments kan se till att du får precis det du är ute efter.