Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till East Augusta

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till East Augusta med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i East Augusta

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i East Augusta
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i East Augusta

0

Flyg och hotell i East Augusta

Kan du inte sluta dagdrömma om East Augusta? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till East Augusta, vare sig det gäller flera veckors äventyr eller flyktiga minibreaks.

Om du bokar både flygresa och boende med oss får du extra pengar kvar att spendera.

Upptäck den ultimata semestern medan du söker bland vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 boenden världen över.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet nu och råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Oavsett om du är ute efter en livlig storstad eller en gemytlig oas, så hjälper vi dig att hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till East Augusta

Säg hej till Västra Australien och gör dig redo att få ett trevligt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till East Augusta.

East Augusta ligger ungefär 3 100 km väster om Canberra, som är landets huvudstad.

Leta efter snäckor eller ta en promenad längs strandkanten vid Prevelly Beach eller Redgate Beach. You'll find these inviting pieces of coastline 40 km and 35 km away, respectively.

Här behöver du inte resa långt för att se ett par unika naturupplevelser. Mammutgrottan ligger bara 30 km från East Augusta, och Leeuwin-Naturaliste National Park hittar du 25 km bort.

Augusta Historical Museum och Augusta Visitor Centre är två populära platser i den här regionen, så ta reda på var de ligger på kartan och gå på upptäcktsfärd genom staden på vägen dit.

Augusta, 3 km åt väster från East Augusta, är välkänd för Cape Leeuwins fyr och Jewel Cave. Dessa attraktioner rekommenderas ofta av både turister och områdets invånare. Passa även på att besöka Moondyne Cave och Briarose Estate i Leeuwin, 6 km från East Augusta.

Varför inte boka hotell för en natt i Witchcliffe? Staden ligger endast 35 km från East Augusta och är perfekt att utgå från om du vill se Amaze'n Margaret River, Leeuwin Estate och Stella Bella Wines. Du hittar också Arlewood Estate och Swallows Welcome Winery i närheten.

Aktiviteter som vandringar och turer med terrängfordon gör det uppfriskande att ta sig ut och upptäcka området.

Ibland är det jobbigt att hålla koll på en fullspäckad resplan. Det kanske vore en idé att unna dig en eftermiddag med fiske från land eller viltsafari?

Du behöver inte ta med guideboken när du följer med på viltsafari och vingårdsturer. Din kunniga guide kan ge dig den allra senaste lokala informationen.

Att hinna till ditt flyg i tid kan vara stressigt, men det är inga problem om du förbereder dig. Den närmaste flygplatsen är Perth, som ligger 270 km norr om East Augusta.

Hotell i East Augusta

East Augusta är en underbar destination men här finns bara några få boenden. Läs mer om dem i vår reseguide, och glöm inte att vara ute i god tid.

Riverside Cottages Augusta och Augusta Sheoak Chalets är väl värda att ta en titt på. Om något faller dig i smaken gäller det att boka snabbt. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina bekväma sängar och trevliga personal.