Resor till Düsseldorf

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Düsseldorf med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Düsseldorf

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Düsseldorf
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Düsseldorf

Börja din semester nu och låt det skickliga reseteamet på MrJet boka flyg och hotell till Düsseldorf. Flygbiljetter, boende och fantastiska upplevelser — vi kan ordna din drömsemester. Det enda du behöver tänka på är att dyka upp i tid!

Om du ordnar både flyg och hotellrum genom oss får du mer pengar att lägga på roliga saker under resan.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell över hela världen. Du kan välja bland dem med bara ett par klick. Så sluta tveka och börja utforma drömsemestern.

Behöver du fortfarande mer uppmuntran? Vi gör allt för att ge dig fantastiska paketpriser, så om du hittar ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från de trendigaste städerna till de mest fridfulla oaserna. Det finns äventyr att utforska över hela vår planet. Idag är dagen att damma av resväskan och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Düsseldorf

Det är dags att ta ledigt och resa till den charmiga staden Düsseldorf!

Semester med barnen handlar om att skapa oförglömliga minnen. När det gäller att hitta aktiviteter som hela familjen kan uppskatta får du inte missa Filmmuseet och Wildpark im Grafenberger Wald.

Lägg ut en filt och titta på molnen som sveper förbi i gröna oaser som Hofgarten och Himmelgeister Rheinbogen. Eller sträck på benen och låt barnen springa av sig genom att ta en promenad runt Uedesheimer Rheinbogen och Palace Park Kalkum.

Om du vill ladda batterierna i en lugn miljö, ska du åka ut till områdets många naturreservat, som Düsseldorf-Hafen eller Freizeitpark Niederheider Wäldchen. Om du vill fortsätta utforska landets unika fauna ska du också åka till Freizeitpark Ulenbergstrasse och Freizeitpark Heerdt, två ställen där det finns en fantastisk natur.

Gillar du att gå på museum? Då ska planera in en dag på Tyska keramikmuseet och Heinrich-Heine-Institut. Om det finns tid över ska du också kolla vad som står på programmet på LVR-Industriemuseum Ratingen och Classic Remise Düsseldorf.

Vilken konststil du än är intresserad av kommer du hitta den i Düsseldorf. Börja din dag med ett besök på konstutställningarna i Museum Kunstpalast och Kunst im Tunnel. Du borde inte heller missa Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen och K21 Ständehaus.

Ett sätt att förstå dagens samhälle på är att utforska det förflutna. Ta reda på vad som gjort denna stad till det den är idag med ett besök på Goethe-Museum och Düsseldorfs stadsmuseum.

Skulle du vilja lära dig om historiska Düsseldorf? Bege dig då till Düsseldorfs stadshus och Kaiserpfalz Kaiserswerth. Varför inte också ta dig till Promenadstråket vid Rhen och Wilhelm Marx hus?

De väldiga stenväggarna och upphöjda tornen som är typiska för Benrath-slottet är sådant man oftast bara får uppleva i sagorna. Plocka fram din inre kung eller drottning när du besöker detta imponerande landmärke.

Oavsett om du utövar en tro eller inte är Sankt Lambertus kyrka och St. Quirinus Neuss perfekta platser när du vill ha lite lugn och ro.

Gehry Bauten borde stå högst upp på allas lista över platser att se i området. Det är ett av de populäraste landmärkena i Düsseldorf och kommer ge dig en chans att ta fantastiska bilder under din semester.

Du kan ta en paus vid Neuer Zollhof och tänka på de händelser och människor i historien som har bidragit till att göra området till vad det är idag.

Köp dig något nytt på Marktplatz och Wochenmarkt Carlsplatz. Här kan du hitta allt du behöver. Och om pengarna inte är slut ännu kan du även se vad de har på Stilwerk Düsseldorf.

Ha en roande kväll med underhållning på Capitol Theater eller Kommödchen. Du kan också kika på programmet på Mitsubishi Electric Halle och Düsseldorfer Schauspielhaus.

Om du har sett och gjort allt på listan och du fortfarande vill ha mer ska du fortsätta till Jever Fun Skihalle.

Hotell i Düsseldorf

Omkring Düsseldorf finns det många bra boenden att välja mellan. Och vi på MrJet har gjort det lättare. I vår reseguide hittar du över 169 olika boenden. Där hittar du garanterat ett som passar dig perfekt!

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen DJH City Hostel eller Gästehaus Grupello vara det du är ute efter. Annars kan du låta den trevliga personalen på THE RED eller Breidenbacher Hof, a Capella Hotel behandla dig som en kung eller drottning. Du är ändå på semester!