Resor till Dubbo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dubbo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dubbo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dubbo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Dubbo

Flyg och hotell i Dubbo

Börja semestern nu och låt det skickliga teamet på MrJet boka flyg och hotell till Dubbo. Flygbiljetter, boende och minnesvärda upplevelser — vi kan ordna allt. Det enda du behöver tänka på är att packa väskan!

Du får bra rabatter när du väljer att boka både biljetter och rum med oss.

Om du bokar din semester med oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 flygbolagspartners and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du föreställt dig.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter bokning möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Fantastiska äventyr väntar på dig bakom varje hörn och vi vill hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Dubbo

Damma av passet, boka flygbiljetter och upplev allt som en resa till Dubbo har att erbjuda.

Att träffa nya människor är en viktig del av att resa, och med 32 000 människor som bor i den här delen av Central New South Wales kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Destinationen ligger 300 km från huvudstaden i New South Wales, Sydney, och 8 km från Cumboogle.

Om du åker på semester till Dubbo med livliga barn kan en tur till Dubbo Showground passa perfekt.

Utforska den spännande djurvärlden och lär dig mer om vad som behövs för att sköta djuren på Taronga Western Plains Zoo. Det är en trevlig utflykt för både barn och vuxna.

Om du är en vinexpert, ta då tillfället i akt att uppleva en lokal vingård på din semester i Dubbo. Du kan testa några av områdets bästa viner när du besöker Red Earth Estate.

Oavsett om du söker efter kartor, broschyrer eller idéer på saker att se och göra, kommer du att finna det hos Royal Flying Doctor Service Visitors Centre. Dubbo Visitors Information Centre är också en fantastisk källa för lokal information.

Genom att ställa ut ett stort urval av det nyaste inom vetenskapliga innovationer, erbjuder Dubbo Observatory allt du behöver för att hålla hjärnan i form.

Du kommer garanterat gå ifrån Old Dubbo Gaol och Western Plains Cultural Centre med en djupare uppskattning av stadens förflutna.

Om du har bockat av allt på att göra-listan och du ändå inte fått nog ska du stanna till vid Macquarie Regional Library.

Hotell i Dubbo

Genom vår reseguide kan du lätt hitta ett stort antal prisvärda boenden samlade på ett och samma ställe. Med fler än 42 stycken att välja bland i Dubbo kan du säker hitta ett som är perfekt för dig.

Är du ute efter rekommenderade boenden? Central Serviced Apartments och Savannah Cabins är förträffliga hotell när det gäller att erbjuda bra service och bekväma sängar.