Resor till Dendron

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dendron med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dendron

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dendron
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Dendron

Resa handlar om att se nya platser. När du är redo att unna dig själv de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Dendron, kan MrJet hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena på det du behöver för en minnesvärd vistelse.

Om du bokar en paketresa till Dendron, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med allt du kan tänkas behöva samlat på ett enda ställe har det aldrig varit lättare att organisera det perfekta äventyret. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell gör att du kan bege dig till flygplatsen på nolltid.

Behöver du lite mer uppmuntran? Vårt team arbetar hårt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du råkar hitta ett erbjudande som slår vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från de mest pulserande städerna till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns äventyr att utforska över hela vår jord. Nu är det äntligen dags att damma av resväskan och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Dendron

Unna dig en resa till Dendron, en plats där fantastiska berättelser utspelar sig.

Dendron ligger 290 km nordöst om huvudstaden Pretoria.

Alldeles i närheten av Dendron ligger flera naturliga attraktioner. En som ofta rekommenderas är Moletjie Nature Reserve, 45 km bort.

Upptäck trakten runt omkring Dendron genom att ta en tur till Moholoholo och Bochum. Moholoholo ligger 10 km åt öster, och Bochum hittar du 20 km åt nordväst.

Varje år den 30 november firas St Andrew's Day, som har en särskild plats i hjärtat på lokalbefolkningen. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att upptäcka nationens historia och samtidigt ha lite skoj!

Det är kanske dags att ta farväl, men din resa slutar inte här. Din familj och dina vänner kommer be om att få se foton från charmiga Mpumalanga - Limpopo i åratal framöver!

Om du åker med flyg kommer du troligen att använda Polokwane Intl. (PTG), som ligger 55 km från Dendron. Packa din väska, hitta den bästa vägen och sätt på alarmet på mobilen!