Resor till Delhi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Delhi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Delhi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Delhi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Delhi

Delhi kallar. Låt MrJet ordna den bästa dealen på flyg och hotell till Delhi.

Vem gillar inte bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum med oss sparar du pengar.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över. Du hittar dem med bara ett par klick. Dags att sluta komma med ursäkter och börja planera den ultimata resan.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du lyckas hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och och återbetalar skillnaden.

Stunden är inne! Följ äventyraren inom dig oavsett var den leder. Varje vrå av världen är fylld av roliga överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Delhi

På en resa till Delhi finns mycket att se, göra och uppleva för alla besökare. Läs mer för att få en känsla av de mest intressanta sevärdheterna.

Folkmängden i den här staden är på 10 900 000.

Delhi ligger 30 km från Bahadurgarh och 0,6 km från New Delhi, huvudstaden i landet.

Delhi är känt över hela världen för sina sevärdheter Röda fortet och Humayuns grav.

Om du planerar en semester i Delhi för dig och din familj, kan turer till Adventure Island och Splash Water Park roa alla. Om inte det är tillräckligt för att göra barnen trötta kan ni även besöka City Park Noida och Fun 'n' Food Village.

Kom nära många spännande djur och lär dig mer om behovet att skydda miljön med en familjetur till Delhi Zoo.

Du behöver inte ta en lång skogspromenad för att ta del av lite grönska. Lodhi Garden och Nehru Park är bara två av de härliga rekreationsplatserna du hittar mitt i betongdjungeln. Det finns också en hel del roligt att göra när du besöker Swarna Jayanthi Park och Jheel-parken.

Hitta en fin plats vid strandkanten och njut av vågornas sång omkring Hauz-i-Shamsi.

Andas in lite frisk luft och njut av fåglarnas kvitter på Garden of Five Senses eller Pusa-skogen.

Hör med den hjälpsamma på Delhi National Railway Museum och Shankars internationella dockmuseum om museernas kommande evenemang. Här kan du njuta av stillheten och samtidigt lära dig nya saker. Om du gillar utställningar får du heller inte missa Nationella hantverksmuseet eller Nehru Memorial museum & bibliotek.

Få mer information om sjöfartens historia i området samtidigt som du beskådar de saltstänkta historier och artefakter som ställs ut på Gandhi Smriti.

Bejaka ditt nyfika jag med en morgon på National Science Centre. Under ditt besök, glöm inte att fråga efter eventuella särskilda utställningsföremål. Lita på oss - du vill inte missa något!

I dagens läge är det onödigt att resa på de sju haven för att uppleva Moder Naturs under. Man kan helt enkelt besöka platser som Mehrauli arkeologiska park och Arkeologiskt museum istället, där en fantastisk samling konstiga men underbara exemplar och arter ställs ut under samma tak.

Konstkännare kommer från världens alla hörn för att spana in de imponerande samlingarna i Delhi. Nationalmuseum och National Gallery of Modern Art är ofta högst upp på deras listor. Kiran Nadar konstmuseum och Art Mall erbjuder också färgsprakande dukar och häpnadsväckande skulpturer.

Känn historiens vingslag med ett besök på National Gandhi Museum. Här får du en fascinerande inblick i hur människor, platser och händelser har format regionen under en längre tid.

Vill du lära dig om historiska klenoder? Ett besök till India Gate, Delhi, Indien och Qutb Minar, Delhi, Indien kommer ge dig en bättre förståelse för hur Delhi såg ut i det förflutna. Raj Ghat och Delhis högsta domstol är också värda din tid.

Är du historieälskare? Då kan du åka till Gamla fortet och Tughlaqabad Fort för att lära dig om de som kämpade i dem och hur de användes som fästningar. Salimgarh Fort och Feroz Shah Kotla-fortet har också attackerats många gånger under tidens lopp.

Något som blir uppenbart när man beundrar deras fantastiska fasader är att man hade gott om pengar att röra sig med när man uppförde Rashtrapati Bhavan och Raja Nahar Singh-palatset. Du får inte heller missa Jahaz Mahal.

Du behöver inte vara religiös för att besöka Akshardham-templet och Lotustemplet, två sevärdheter som är välkända för sin historiska och religiösa betydelse. Om du känner för att utforska ännu mer kan du fortsätta din andliga sightseeing till ISKCON-templet och Jama Masjid.

Även om det är frestande att fokusera på de mest berömda attraktionerna på din semester i Delhi, så erbjuds också fascinerande, mindre välkända sevärdheter. Max Mueller Bhawan är en sådan sevärdhet. Amerikanska biblioteket utgör ytterligare en inbjudande attraktion att kolla in.

Hotell i Delhi

Vi har gjort det betydligt enklare för dig att hitta ditt drömboende i Delhi. Över 388 av dem hittar du nämligen i vår reseguide. Enkelt va?

Vem säger att bra service måste kosta allt för mycket? Du kan boka ett rum för ett rimligt pris på Le Alfanso och Hotel Sunstar Residency. Om du däremot är en sådan person som gillar att bre på lite när du reser kommer The Lodhi eller The Leela Palace New Delhi passa dig bättre.