Resor till Death Valley

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Death Valley med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Death Valley

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Death Valley
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Death Valley

Vi tror att varje resenär är helt och hållet unik och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den perfekta semestern med flyg och hotell till Death Valley för dig idag.

Vem kan stå emot ett bra erbjudande? När du bokar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss sparar du en rejäl slant.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell över hela världen, är det enkelt att komma bort.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du råkar snubbla över ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi ordnar så att du kan uppleva allt från fartfyllda metropoler till fridfulla oaser. Så packa resväskan och låt din inre kompass styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Death Valley

Leta fram passet, boka flygbiljetter och upplev allt som en resa till Death Valley har att erbjuda.

Huvudstaden i Kalifornien, Sacramento, ligger 460 km nordväst om destinationen, medan Panamint Springs ligger 40 km åt väster.

Finns det några guidade turer till fots? Vad finns det att göra detta veckoslut? Du hittar svaret på alla dina funderingar om din tid här hos Furnace Creek Visitor Center.

Sluta kolla Twitter, stäng av aviseringarna eller stäng av mobilen. Varför inte spendera några timmar ute i naturen i stället? Death Valley National Park är en bra plats att börja på.

Vill du få chansen att uppleva regionens historia? Isåfall är ett besök till Charcoal Kilns en bra utgångspunkt.

Zabriskie Point borde stå högst upp på allas lista över platser att se i området. Det är ett av de populäraste landmärkena i Death Valley och kommer ge dig fantastiska bilder på semestern.