Det kan finnas reserestriktioner för Brasilien med anledning av covid-19.

Resor till Damião

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Damião med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Damião

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Damião
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Damião

Varje resenär är helt och hållet unik och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet skräddarsy den optimala resan med flyg och hotell till Damião för dig och din familj idag.

Om du bokar en paketresa till Damião, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen. De är dina att välja bland med bara ett par klick. Dags att sluta tveka och börja arrangera drömsemestern.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet idag och hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Gör dig redo att börja bocka av din reselista. Oavsett om du vill åka till snötäckta berg eller strandnära resorter hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Damião

Är du redo att bli ett med din inre upptäcktsresare? En resa till Damião kommer med allt vad Nordöstra regionen kan erbjuda, inklusive dess fantastiska stränder och kustslätter . Du kan behöva överge de vanliga turiststråken, men det gör bara ditt äventyr mer spännande.

Landets huvudstad Brasilia ligger runt 1 650 km sydväst om Damião.

Det är också värt att ta en tur till de närliggande platserna Cacimba de Dentro, 12 km från Damião, och Barra de Santa Rosa, som ligger 20 km bort. Kör ut och se efter vad som finns där.

Upptäck regionen från ett nytt perspektiv med bergsklättring eller vandringar. Båda lockar många som är ute efter äventyr i området.

Om barnen har fått nog av sightseeing kan det vara dags att koppla av med picknick eller strandpromenader.

Varför slösa tid på att göra en resplan när du kan låta någon annan ta över? Följ med på cykelturer och stadsvandringar, så blir det enkelt att se allt som regionen har att erbjuda.

Känner du för att plaska runt i vattnet? Smörj in solkrämen och ha roligt som aldrig förr med bad eller snorkling.

Det är häpnadsväckande hur mycket det finns att se när du besöker områdets konstmuseer och historiska museer. Se till att planera in ett besök för att ta reda på allt de har att erbjuda.

Är du ute efter något att göra utomhus som hela familjen kommer gilla? Det omkringliggande området kan erbjuda ett par riktigt trevliga utomhusmuseer och utomhusutställningar.

Lär känna området genom att ta dig till några traditionella byar. Se till att läsa på i förväg eller låt en duktig guide sköta jobbet.

Om du vill ha en upplevelse som sträcker sig bortom den materiella världen ska du fundera på att besöka några helgedomar i området. Det är en utmärkt möjlighet att bekanta dig med de religiösa traditionerna i Damião.

Om du frågar en erfaren resenär kommer hen att säga att det bästa sättet att få ut det mesta möjliga av din semester är att memorera ett fåtal lokala ord och uttryck. Börja med att lära dig säga "Olá". Detta betyder 'hej'. Ytterligare en fras att lägga på minnet är Sou de ., som översätts som ”jag kommer från”.

Om du räknar med att åka till Damião i september kommer du säkert att vilja vara här runt den 7 september för Brasiliens självständighetsdag. Det finns alltid förväntan i luften dagarna innan och under nationaldagshyllningarna.

Det är alltid tråkigt att säga Até logo till Damião, men vi är säkra på att du haft en underbar resa.

Att hinna till ditt plan i tid kan vara lite av en prövning, men det behöver inte vara så svårt om du gör upp en plan. Närmaste flygplats är Presidente Vargas (CPV), 70 km söder om Damião.