Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Dalanzadgad

Under din resa till Dalanzadgad kan du utforska Mongoliet och dess otroliga skogar, floder och berg.

Flyg och hotell i Dalanzadgad

Sugen på att boka flyg och hotell till Dalanzadgad? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du sy ihop ett äventyr du aldrig kommer att glömma.

Du får toppenrabatter när du väljer att fixa både flygresa och hotell genom oss.

Kom bort från vardagens tristess med med bara några få musklick. Med över 500 partnerflygbolag och och fler än 500 000 boenden världen över har du alltid nära till härliga nya upplevelser.

Krävs det fortfarande lite mer uppmuntran? Vi arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du hittar ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Alla har vi våra egna unika semesterplaner. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller rafflande äventyr finns vi här för att hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Dalanzadgad

Dalanzadgad ligger 520 km söder om Ulaanbaatar, huvudstaden i Mongoliet.

Det finns knappast något bättre sätt att uppleva regionens natur och landskap än på ett fartfyllt äventyr. Du kan prova på skridskoåkning eller terrängcykling och få upp pulsen ordentligt.

Det kan vara stressigt att hålla koll på en fullspäckad resplan. Varför inte unna dig en eftermiddag med cykelturer eller fiske från land?

Varför lägga tid på att göra en detaljerad resplan när du kan låta någon annan ta hand om det praktiska? Ge dig ut på guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer, så blir det lätt att se allt som regionen har att erbjuda.

Vill du prova på uppfriskande aktiviteter som inte är på torra land? Mongoliet är ett fantastiskt område för de som känner för att prova på bad eller kanotpaddling.

Det är när snön har fallit som det roliga börjar. Varför inte ta på dig jackan och vinterkängorna och testa snowboarding eller skidåkning?

Man planerar ofta sina resor efter hur vädret ser ut, men för vissa turistattraktioner spelar det ingen roll. Områdets konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar kan du ta dig till när du känner för det.

Se till att ta med dig din kamera och ta en sväng förbi en av omgivningarnas härliga sevärdheter i det fria. Du hittar flera utomhusutställningar som bara väntar på att upptäckas.

Upptäck områdets spännande historia genom en utflykt till några närliggande ruiner, historiska stadsdelar och historiska palats. Om du inte får tag i någon guide ska du se till att göra lite egna efterforskningar.

Bekanta dig med områdets religiösa traditioner genom att planera in en visit till några tempel och kloster i närheten. Ta några minuter för personlig eftertanke eller betrakta lokalborna under deras bönestund.

Läcker mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar dig det bästa ett land har att erbjuda. Se till att hänga med på firandet under Mongoliets självständighetsdag den 11 juli.

När du är beredd att flyga tillbaka hem bör du se till att du har tillräckligt med tid för att hinna till Dalanzadgad (DLZ). Du hittar flygplatsen 18 km väster om centrum av Dalanzadgad, och det är den närmaste flygplatsen.

Karta

Dalanzadgad - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Dream Gobi Lodge

Dream Gobi Lodge

Nutsgenii Tal, Dalanzadgad, Omnogovi
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta fritidshus ståtar med ett läge i en nationalpark.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma