Resor till Dakar

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dakar med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dakar

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dakar
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Dakar

Flyg och hotell i Dakar

Varje globetrotter är unik på sitt sätt och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den mest passande semestern med flyg och hotell till Dakar för dig idag.

Du får bra rabatter om du bestämmer dig för att ordna både flygresa och rum med oss.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du når dem med några få klick. Dags att sluta tveka och börja arrangera drömresan.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Från de trendigaste städerna till de mest avlägsna gömställena. Det finns upplevelser att utforska över hela vår planet. Det är dags att leta fram passet och komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Dakar

Om du är den typ av person som tycker om att få nya upplevelser, väntar en fantastisk resa till Dakar på dig.

Ofta är det människorna som bor i en stad som gör den unik. I den här delen av Senegal bor det omkring 2 500 000 personer.

Hann Park är ett grönområde i betongdjungeln som är perfekt för en picknick. Se bara till att du tar med dig tillräckligt med snacks så att det räcker en hel eftermiddag.

Börja dagen på ett bra sätt med en joggingrunda vid Retba-sjön, där det finns många unika fåglar.

Sätt dig i solen på Île de Gorée strand. Här kan du njuta av den vackra miljön och bara koppla av så länge du vill.

Lär dig om områdets spännande förflutna genom att utforska de fascinerande utställningar och föremål som IFAN Museum of African Arts har att erbjuda.

En resa till Dakar vore inte fullbordad utan ett besök till African Renaissance-statyn, en av regionens mest omtyckta historiska och kulturella sevärdheter.

Betrakta lokalborna medan de ber eller lägg tid på lite självreflektion när du besöker Stora moskén i Dakar eller Keur Moussa-klostret, två historiskt andliga platser.

När du reser till Dakar kan du besöka Presidentpalatset, som fungerar som en ständig påminnelse om regionens historia.

Köp dig något nytt på Sandaga marknad eller Soumbédioune Fish Market . Där kan du hitta massor av roliga saker. Och missa inte heller Marché Fass om du har pengar kvar.

Hotell i Dakar

Visst är det spännande att boka semester? I vår reseguide hittar du inte mindre än 28 prisvärda boenden i Dakar, så det är bara att välja och vraka!

Boenden i Dakar erbjuder allt från rum med bara det absolut nödvändigaste till rum som har allt du någonsin kan önska dig. Om du är ute efter ett billigt hotell kan du boka in dig på antingen Hotel La Madrague vid Plage de Ngor eller La Voile d'Or vid Hann Bel-air. Om du istället vill skämma bort dig under din vistelse kan Terrou-Bi Beach & Casino Resort eller Radisson Blu Hotel, Dakar Sea Plaza vara något för dig. Här kan du koppla av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.