Resor till Dahu

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dahu med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dahu

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dahu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Dahu

Flyg och hotell i Dahu

Är du redo att boka flyg och hotell till Dahu? Med hjälp av experterna på MrJet kan du skräddarsy en semester du alltid har drömt om.

Missa inte möjligheten att spara pengar genom att boka flygbiljetter och hotellrum med oss.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell över hela världen, är det enkelt att bryta sig loss från vardagen.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Otroliga äventyr väntar dig bakom varje hörn och vi kan hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Dahu

Provinsen Miaoli kallar! Här hittar du tips som hjälper dig göra din resa till Dahu precis som du hoppas att den ska bli.

Crescent Beach och Chishingtan Beach är utmärkta utflyktsmål för att glömma stressen och få ny energi.

Tycker du om att vara ute i naturen? Då ska du åka ut till Shei-Pa nationalpark, 35 km från Dahu. Och har du mer tid får du inte heller missa Bagua-bergets utsiktsområde, som ligger 45 km bort.

Om du är tokig i sport ska du ta tillfället i akt och se över spelschemat på Taichung Municipal Stadium som ligger 30 km bort, i Taichung.

Är det dags att ge sig ut på en dagsutflykt? Ta kartan och kör till Zhuolan, 8 km från Dahu. Här kan du se sevärdheter som Lonshengs nedfallna bro och Xiangbi Bridge. Har du mer tid ska du också köra till Sanyi, som ligger 10 km bort. Här hittar du bland annat Lihpao Land och National Golf Country Club.

Bara 45 km bort hittar du Puli, en av områdets mest betydande platser. Här kan du utforska utmärkta sevärdheter, som Chung-tai Shan-klostret, Lungnan Natural Lacquerware Museum och New Era Sculpture Park. Pulis bryggeri och Pulis pappersmuseum, som båda är populära bland besökare, ligger också här omkring.

Att veta hur man uttalar en handfull fraser på språket som talas i landet kommer att göra din resa genom Provinsen Miaoli lite enklare. Zǎoān kan vara användbart att kunna. Det betyder ”god morgon”. Shēngrì kuàilè (”grattis på födelsedagen”) kanske du också behöver känna till.

Glöm inte att ringa in 10 oktober i din kalender. I Dahu innebär det en stor händelse – Taiwans nationaldag. Det är en signifikant dag med firande och en underbar tid på året att vara i landet på.

Med bara en liten summa semesterslantar kvar i plånboken och några otroliga minnen som aldrig kommer att blekna är det dags att säga ett sista Zàijiàn till Dahu.

Taoyuan Intl. (TPE) är den närmast belägna flygplatsen, bara 85 km nordöst om de centrala delarna av Dahu. Planera en väg, packa din resväska och ställ väckarklockan – och tryck inte på snoozeknappen för många gånger!

Hotell i Dahu

I Dahu ska du se till att boka boende tidigt eftersom det bara finns ett fåtal boenden här. Ta hjälp av vår reseguide om du vill ha mer information.

När det finns så pass bra alternativ som Schokolake och Chi Meng Rou Holiday Villa att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen och ner i hotellsängen på nolltid.