Resor till Cuzco

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cuzco med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cuzco

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cuzco
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Cuzco

Flyg och hotell i Cuzco

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Cuzco till alla fantastiska upplevelser under vistelsen så att din resa till Cuzco blir så bra den någonsin kan bli.

Om du bokar flygbiljetter och boende samtidigt kan du spara pengar.

Kom bort från vardagens tristess med bara ett musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över är du närmare än vad du tror till fantastiska nya upplevelser.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du snubblar över ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och återbetalar skillnaden.

Nu är det dags att börja checka av din bucket list. Oavsett om du vill åka till vinterlandskap eller soldränkta stränder hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cuzco

En resa till Cuzco är redo för dig. Staden är full sevärdheter att upptäcka.

Cirka 310 000 människor bor i den här delen av Cuzco - Machu Picchu.

Destinationen ligger 570 km från Lima, huvudstaden, och 15 km från Chinchero.

När de inte bråkar i baksätet kan barnen vara ett underbart resesällskap. Planera en dag full av underhållning och äventyr med barnen på Cochahuasi djurreservat, en passande dagstur på semestern i Cuzco.

Planera in ett besök på ChocoMuseum eller Museo de Plantas Sagradas Magicas y Medicinales om solen går i moln. Här kan du se intressanta föremål och lära dig nya saker.

Bejaka ditt nyfika jag med ett besök på Planetarium Cusco. Under ditt besök, glöm inte att förhöra dig om eventuella turnerande utställningar. Tro oss - du vill inte missa något!

Det är få saker som kan fängsla en på samma sätt som de arter som uppstår i naturen. För en spännande och lärorik dag, res till UNSAAC Yale International Center eller Museo Inka.

I en stad helt fylld av högt värderade konstutställningar lyckas Cusco Museum of Popular Art och Museum of Religious Art på något sätt sticka ut från resten. Museo de Arte Precolombino och Museo de Arte Contemporáneo erbjuder också vackra målningar och häpnadsväckande skulpturer.

Cuzco har massvis med otroliga historiska sevärdheter. Varför inte börja din resa tillbaka genom tiden med ett besök till Sacsayhuaman och Tambomachay? Varför inte ta dig till Qenqo och Pukapukara?

Alla som har ett intresse för att lära sig mer om områdets religiösa historia borde definitivt besöka Qorikancha och Katedralen i Cusco. Du kan dessutom ta reda på om man kan få en rundtur av San Pedro-kyrkan och La Merced-kyrkan.

Vackra stadstorg är så mycket mer än bara fantastiska platser för socialt umgänge. De är platser som ofta har bevittnat historiska händelser. Varför inte gräva lite djupare i dessa historiska ögonblick genom att svänga förbi Plaza de Armas och Plaza Tupac Amaru?

Gillar du att gå i affärer? På Cusco San Pedro marknad och Cusco hantverkscenter kan du hitta presenter till alla där hemma. Och om du inte hittar något roligt där kanske du har mer tur på Centro de Textiles eller Real Plaza Cusco.

Något av det bästa med att åka till nya resmål är att upptäcka de mer undangömda platserna, som till exempel Agua Buena fritidspark.

Hotell i Cuzco

Hos oss på MrJet har vi gjort det enklare för dig att boka ditt drömboende i Cuzco. 250 av dem hittar du nämligen i vår reseguide. Lätt som en plätt!

Vem säger att bra service måste kosta allt för mycket? Du kan boka ett rum för ett rimligt pris på Hostal Cusi Wasi och Pisko & Soul. Å andra sidan så är du faktiskt på semester. Så det är förståeligt om du vill skämma bort dig själv. Den professionella personalen på Belmond Palacio Nazarenas och Belmond Hotel Monasterio kommer se efter alla dina behov.