Resor till Cumberland

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cumberland med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cumberland

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cumberland
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Cumberland

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Cumberland till alla minnesvärda äventyr under vistelsen så att din semester i Cumberland blir så bra den någonsin kan bli.

Du får bra rabatter när du väljer att fixa både flygresa och rum genom oss.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över, är det enkelt att fly vardagens tristess.

Behöver du lite mer uppmuntran? Vi gör allt för att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du lyckas hitta ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Nya äventyr väntar överallt och vi kan hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cumberland

Är det hög tid att komma bort från vardagens enformighet? Din resa till Cumberland väntar runt kroken!

Huvudstaden Ottawa ligger ungefär 25 km sydväst om Cumberland.

Det finns väl inget som är mer lugnande än en dag vid vattnet? På Massena Town Beach och Mille Roches Island Beach kan du njuta av lugnet och fylla på energinivåerna.

Naturattraktioner är det många som gillar, och i närheten av Cumberland hittar du flera. Två av områdets populäraste är Commissioners Park, 25 km bort, och Princess Louise Falls (vattenfall), 7 km bort.

TD Place Stadium ligger 25 km bort och är en favorit för fans av fotboll. Packa en tröja i röda, svarta och vita färger och planera in att se en match med Ottawa Redbacks under din semester i Cumberland. Du kan även gå och se Ottawa Fury, som också har arenan som hemmaplan.

Är det dags att hoppa på snowboarden? Finns det något bättre ställa att börja än i Camp Fortune? Här hittar du populära backar för både stora och små. Men kolla även upp Mount Pakenham om du vill åka mer.

Utforska området runt omkring Cumberland genom en biltur till Rockland och Bourget. Rockland ligger 10 km åt nordöst, och Bourget ligger 20 km åt sydöst.

Cornwall, bara 75 km från Cumberland, är en perfekt plats för en upptäcktsfärd. I närheten hittar du inte bara Cornwall Community Museum, Archie's Family Golf Centre och The Art Gallery Cornwall, utan även intressanta sevärdheter som Guindon Park och Historic Cornwall Jail.

Om du känner för att få komma ut och röra på dig under semestern kan du ta dig an regionens terrängcykling. Annars kanske bergsklättring är ett bättre alternativ? Vad du än väljer kommer du känna dig ordentligt uppfriskad.

Närmsta flygplats är Macdonald-Cartier Intl. (YOW), 30 km sydväst om Cumberland. Se till att du ger dig själv mycket tid till att ta dig dit.

Hotell i Cumberland

Cumberland är en underbar plats men här finns inte mer än ett fåtal olika boenden. Du hittar mer information om dem i vår reseguide, och glöm inte att boka i god tid.

Hoppas du på en avkopplande semester? Känn hur din kropp smälter när du kryper ned i sängen på Auberge du Ruisseau och Motel Les Pignons Verts.