Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Courtenay

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Courtenay med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Courtenay

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Courtenay
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Courtenay

0

Flyg och hotell i Courtenay

Drömmer du om att åka till Courtenay? MrJet är experter på allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Courtenay.

Spara pengar om du bokar flygresa och boende på samma gång.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över, är det enklare än någonsin att komma bort från vardagen.

Tror du att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och om du råkar hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar MrJet det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Från de mest storslagna städerna till de mest rofyllda byarna. Det finns äventyr att utforska runtom i hela världen. Det är dags att packa väskorna och komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Courtenay

Västra Australien väntar! Här hittar du tips som hjälper dig göra din resa till Courtenay precis så som du drömmer att den ska bli.

Courtenay ligger 3 100 km väster om huvudstaden Canberra.

Är det dags att stressa ner? Då ska du passa på att spendera en dag i solen på Prevelly Beach eller Redgate Beach. Här kan du sätta dig och njuta av utsikten.

Du behöver inte åka särskilt långt för att besöka två fantastiska, naturliga attraktioner. Mammutgrottan ligger nämligen bara 25 km från Courtenay, och Leeuwin-Naturaliste National Park hittar du 20 km bort.

Vill du se mer än bara Courtenay? De enastående sevärdheterna Boranup Beach och Mcleod Winery ligger i Karridale, bara 13 km från Courtenay, och Augusta Historical Museum och Jewel Cave kan du hitta i Kudardup, 13 km åt sydväst.

Har du lust att se någonting annat? Amaze'n Margaret River, Leeuwin Estate och Stella Bella Wines ligger alldeles i närheten av Witchcliffe, 25 km från Courtenay. Planera in en hel dag här så kanske du har tid att besöka Arlewood Estate och Swallows Welcome Winery också.

Gör din vistelse i området till en oförglömlig upplevelse med en dag av vandringar eller turer med terrängfordon. Båda är mycket populära utomhusaktiviteter i dessa trakter.

Fiske från land är ett bra sätt att koppla av efter en vecka full av sightseeing. Om du vill spendera mer tid ute i friska luften kanske du vill prova på viltsafari också?

Varför lägga tid på att göra en detaljerad resplan när du kan låta någon annan ta hand om det praktiska? Ge dig ut på viltsafari och vingårdsturer, så blir det enkelt att se allt som regionen har att erbjuda.

Metalldetektorer, försenade flyg och borttappat bagage gör att flygplatser kan vara väldigt stressiga. Ge dig själv extra tid för att åka till Perth. Den ligger 260 km från Courtenay och är därmed den närmaste flygplatsterminalen.