Resor till Corvo Island

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Corvo Island med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Corvo Island

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Corvo Island
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Corvo Island

Flyg och hotell i Corvo Island

Luta dig tillbaka och låt de skickliga experterna på MrJet boka flyg och hotell till Corvo Island. Flygbiljetter, boende och oförglömliga upplevelser — vi kan göra allt. Allt du behöver tänka på är att packa väskan!

Du får bra rabatter om du väljer att fixa både biljetter och boende genom oss.

Ta en titt på vårt breda utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du åker kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Vi är så säkra på vårt erbjudande att om du köper ett paketerbjudande med MrJet nu och hittar ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Det är vårt jobb att hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar! Vare sig du planerar att snorkla bland reven eller koppla av på en lyxig resort, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Corvo Island

Skulle du vilja utforska de vackra stränder som Azorerna ståtar med? Väljer du att resa till Corvo Island kan du få uppleva regionens otroliga naturlandskap.

Corvo Island ligger cirka 1 900 km väster om Distrito de Lisboa, huvudstaden i Portugal.

Du kanske har hört talas om Corvo Caldera? Sevärdheten är omtyckt av både turister och de som bor här. Ta en promenad dit och se vad alla pratar om!

Känner du för en aktiv semester? Prova på terrängcykling eller bergsklättring om du vill ge dig ut på ett fantastiskt äventyr i områdets naturlandskap.

En eftermiddag ute i det fria kan vara som medicin för själen. Om du vill sluta stressa en stund kanske du skulle uppskatta cykelturer eller fiske från land.

Paragliding är det närmaste du kommer till att flyga på riktigt. Om du vågar kan du känna dig som en fågel.

En semester i Corvo Island nära vattnet är en utmärkt chans att prova på massvis av vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du testa bad eller snorkling.

Utforska regionens verkstäder för hantverk. De är underbara platser att besöka när vädret inte lever upp till dina förväntningar.

Alla historieentusiaster kommer glädjas åt att det finns ett antal ruiner, slott, historiska stadsdelar och fästningar i närheten. Här kan du färdas tillbaka i tiden och ta reda på allt om regionens fascinerande förflutna.

Bekanta dig med områdets religiösa traditioner genom att titta närmare på några kyrkor i närheten. Ta en paus för personlig eftertanke eller betrakta lokalborna under deras bönestund.

Att resa är mycket mer än att bara ta foton och smaka på lokal mat. Det handlar också om att upptäcka människorna och deras kultur. Berika din ledighet i Azorerna genom att memorera några lokala fraser. Olá är hur de säger ”hej”. Chamo-me ... (”jag heter”) kanske du också behöver kunna.

Portugals nationaldag äger rum varje år den 10 juni och brukar firas i stora delar av landet. Om du har turen att vara här denna viktiga dag, kommer det att vara svårt att inte ryckas med av den spännande atmosfären!

När det är dags att säga farväl kan du lägga semesterns sista stunder på att öva på att säga "Até logo" till Corvo Island.

Flyger du hem? Välj en resväg, packa dina väskor och sätt på väckarklockan. Den närmaste flygplatsen är Flores-ön, som ligger bara 25 km från Corvo Island.