Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Cortina d'Ampezzo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cortina d'Ampezzo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Semesterpaket i Cortina d'Ampezzo på fem nätter

Hotel Berlino
Elizabeth Lifestyle Hotel
Hotel Romana Residence
Maison Milano | UNA Esperienze
Studio Inn De Angeli

Semesterpaket i Cortina d'Ampezzo på sex till sju nätter

Sina Centurion Palace
Hotel Nani Mocenigo Palace
Hotel Dona Palace
Hotel Ai Reali di Venezia
Hotel Rialto

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cortina d'Ampezzo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cortina d'Ampezzo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Cortina d'Ampezzo

Flyg och hotell i Cortina d'Ampezzo

Att resa handlar om att utforska spännande platser. När du är redo att omfamna de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Cortina d'Ampezzo, kan MrJet ordna så att du får den bästa dealen på det du behöver för en minnesvärd upplevelse.

Spara pengar om du bokar flygresa och boende samtidigt.

Vill du ha frukost vid poolen och middag på takterrassen? Det är lätt ordnat. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell att söka bland, har du världen för dina fötter.

Och glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Vi ser till att du kan uppleva allt från livliga städer till lugna tillflyktsorter. Så packa dina väskor och låt din inre kompass styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cortina d'Ampezzo

Det finns en mängd orsaker till varför du ska packa väskan och boka en resa till Cortina d'Ampezzo. Läs mer om du vill upptäcka några av dem.

I den här staden bor det cirka 5 000 invånare.

För att komma till Cortina d'Ampezzo från Rom, huvudstaden i landet, måste du åka 520 km åt norr. En annan bra referenspunkt är San Vito di Cadore, som ligger 10 km åt sydöst.

Du kan skapa oförglömliga minnen från semestern i Cortina d'Ampezzo för alla i familjen på Dolomiternas falkenering.

Vackra Fanes-vattenfallet är en fantastisk bakgrund för bilder till familjealbumet. Här får du inte glömma kameran!

Pianozessjön och Sorapiss-sjön är två ställen som är läkande för själen på din resa till Cortina d'Ampezzo. Här kan du sitta och njuta av naturen runt omkring hur länge som helst. Om du behöver en stund till ska du planera in en stunds meditation vid Federasjön.

Är det tid för lite egentid ute i det fria? Ladda dina batterier genom att besöka Falzarego-passet, ett enastående naturreservat i området.

Låt dig fascineras av de lärorika utställningarna på Regole d'Ampezzos etnografiska museum. Museet är mycket populärt bland besökare.

Vare sig du föredrar att läsa tolkningen bredvid eller låta konstverken tala för sig själva kommer du garanterat kunna uppskatta utställningarna som Mario Rimoldis moderna konstmuseum erbjuder.

Unna dig själv ett spirituellt äventyr genom en utflykt till Cortinas församlingskyrka, som är en mycket viktig del av Cortina d'Ampezzo och dess religiösa arv.

Tillbringa en eftermiddag på banorna på Golf Club Cortina och ha lite roligt samtidigt som du blir av med stressen och får frisk luft.

Det är under de kallare månaderna som det verkligen hettar till, när snöälskare från hela världen dras till Cortina d'Ampezzo Ski Resort.

När du besöker nya platser, glöm då inte att det ibland är de mer ovanliga attraktionerna som lever sig kvar i minnet när du kommer tillbaka hem. Två platser som tillhör den kategorin i Cortina d'Ampezzo är Cortina-Col Druscie-linbanan och Col Druscie-Ra Valles-linbanan. Även Faloria-linbanan och Falzarego-Lagazuoi-linbanan är värda några timmar av din tid.

Hotell i Cortina d'Ampezzo

Vi har gjort det enklare för dig att välja ditt idealiska boende i Cortina d'Ampezzo. Över 50 av dem hittar du nämligen i vår reseguide. Enkelt va?

Backpackers och andra som har en budget att hålla kan hitta prisvärda rum på Montana eller Oasi. Här får du utmärkt service utan att behöva betala skjortan. Å andra sidan så är du ändå på semester. Så det är förståeligt om du vill unna dig något ordentligt. Den professionella personalen på Cristallo Hotel Spa & Golf och Grand Hotel Savoia kommer se till att din vistelse blir precis som du vill att den ska vara.