Resor till Corona

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Corona med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Corona

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i New Mexico
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Corona

Kan du inte sluta dagdrömma om Corona? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Corona, vare sig det handlar om flera månaders äventyr eller korta och romantiska resor.

Nu kan du spara stort genom att boka flygbiljetter och boende genom oss.

Bryt loss från vardagen med med bara ett fåtal musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen är du alltid nära härliga nya upplevelser.

När du bokar din paketresa med MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att bege sig! Från vidsträckt öken till bergstoppar och alla strandorter däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Corona

New Mexico väntar! Här kan du hitta tips som hjälper dig göra din resa till Corona precis så som du önskar.

Huvudstaden i USA, Washington, ligger ungefär 2 600 km öster om Corona.

Är det dags för en biltur? Då rekommenderar vi Encino och Vaughn. Dessa populära orter ligger bara en kort sträcka från Corona, 45 km respektive 55 km bort.

Ta fram äventyraren inom dig och upplev den lokala landsbygden med en dag av terrängcykling. Annars kanske du hellre vill prova på bergsklättring?

Fiske från land och fågelskådning är två sätt att varva ner om de vanliga turistattraktionerna inte är något för dig.

Ballongflygning är inte bara ett utmärkt sätt att ta in omgivningen, utan erbjuder också äventyr, spänning och möjligheten för dig att flyga.

Ha roligt ute i snön tillsammans med familjen och testa snowboarding under din semester i Corona. Skidåkning är också en spännande vinteraktivitet för hela familjen.

Regionens konstmuseer och konstgallerier är fullpackade med inressanta saker att se. Du kommer definitivt hitta någonting som faller dig i smaken.

Om du är nyfiken på regionens spännande historia ska du se till att besöka några ruiner. Ta reda på lite i förväg för att bättre förstå platsernas historiska betydelse.

Finns det något bättre sätt att lära sig mer om en plats på än att vara där under nationaldagsfirandet? Det är ofta många festliga aktiviteter som arrangeras under USA:s självständighetsdag den 4 juli.

På väg mot flygplatsen? Planera en resväg, packa din kappsäck och ställ in väckarklockan. Den närmaste flygplatsen är Sierra Blanca Regional, som ligger omkring 85 km från Corona.