Resor till Coffs Harbour

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Coffs Harbour med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Coffs Harbour

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Coffs Harbour
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Coffs Harbour

Drömmer du om att åka till Coffs Harbour? MrJet är mästare på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Coffs Harbour, vare sig det handlar om flera veckors äventyr eller korta och romantiska minibreaks.

Vill du ha mer pengar på banken? Du sparar rejält om du bestämmer dig för att ordna både flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Ta en titt på vårt breda utbud av över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell runtom i världen. Vart du än åker kan du resa med stil och lämna stressen bakom dig.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att tillfredsställa reseälskaren inom dig? Från livliga storstäder till oförglömliga äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Coffs Harbour

Packa resväskan och ta på dig promenadskorna. En resa till Coffs Harbour bjuder på en mängd överraskningar.

Att få nya vänner är en av de bästa delarna med att resa, och med 26 000 invånare som bor här kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Om du reser 440 km åt sydväst från Coffs Harbour når du Sydney, huvudstaden i New South Wales. Om du reser 12 km åt väster kommer du till Upper Orara.

Det är inte alltid lätt att hitta roliga aktiviteter som alla i familjen tycker om. Som tur är finns det attraktioner såsom Coffs Harbour Butterfly House, Tabatinga Family Fun Centre och Big Banana Fun Park som gör att detta inte är ett problem på resan till Coffs Harbour.

Lär dig mer om varelserna i planetens hav på Dolphin Marine Magic och Solitary Island Aquarium.

Är du en motorentusiast som inte kan motstå mullrandet av motorerna och lukten av bränt gummi? Besök då Raleigh International Raceway på din semester i Coffs Harbour för en eftermiddag med action.

Bege dig ut från staden och upplev lite viner när du besöker Raleigh Winery. Kom ihåg att ta med en av dina favoritflaskor som souvenir från din resa till Coffs Harbour.

Se det magiska som händer när naturen och människan möts när du besöker North Coast Botanic Gardens. Om du inte redan har gröna fingrar, skulle en promenad längs dessa härliga blomsterarrangemang få dig att byta åsikt.

Lyssna på musik och ta ett träningspass eller slappna bara av i en av stadens urbana parker. Välj mellan Corindi River Park och Bellingen Park.

Gillar du naturliga sevärdheter? Då ska du besöka Woolgoolga Creek Falls . Vattenfallets mäktiga kraft kommer du sent att glömma.

Planera in en dag på Diggers Beach eller Red Rock Beach. Här kan du promenera längs vattnet, doppa tårna i havet eller bara njuta av omgivningen.

Boka in en utflykt ute i det gröna och utforska Bruxner Park Flora Reserve och Muttonbird Island Nature Reserve. Här kan du hitta både unika fåglar och vackra omgivningar.

Utställningarna Coffs Harbour Regional Gallery kan erbjuda är fulla av intressant konst. Efter att ha beundrat dem kan du ta en kaffe på ett närliggande kafé.

Ge dig iväg på en resa genom tiden genom att besöka Bellingen Museum och Coffs Harbour Regional Museum. Här berättas det om stadens mångfacetterade historia på ett roligt och givande sätt.

Yarrawarra Aboriginal Cultural Centre är en välkänd, kulturell sevärdhet och ett måste för alla historieintresserade.

Oavsett vilken religiös övertygelse man har är det något med andliga platser som lugnar själen. Guru Nanak Sikh Temple är ett måste för de som söker ett inre lugn.

Hotell i Coffs Harbour

Längtar du efter att hitta ditt boende i Coffs Harbour? Ta hjälp av oss på MrJet. Vi har nämligen fler än 79 rekommenderade boenden samlade på ett ställe.

Om du är ute efter ett enkelt rum utan överflöd är Hoey Moey Backpackers - Hostel på 84 Ocean Parade ett bra alternativ. Ett annat hotell som erbjuder utmärkt service till ett relativt lågt pris är Central Backpackers - Hostel på 88 Grafton Street. Det finns också Bonville Lodge Bed & Breakfast och Pacific Marina Apartments. Dessa finare hotell passar utmärkt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.