Resor till Coachella

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Coachella med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Coachella

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Coachella
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Coachella

Coachella kallar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Coachella.

Få mer pengar över till sevärdheter och nöjen när du ordnar både flygresa och hotellrum genom oss.

Med allt du behöver samlat på ett enda ställe är det enklare än någonsin att boka den ultimata semestern. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell innebär att du kan ge dig iväg tidigare än du tror.

Behöver du fortfarande mer uppmuntran? Vi gör allt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Packa dina väskor. Det är dags att bege sig! Från vidsträckt öken till snötäckta bergstoppar och alla strandorter däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Coachella

Upplev tjusningen med Coachella. Du kommer att få se en helt annan sida av Palm Springs. Med så många platser att besöka och saker att göra är det ganska självklart varför 45 000 invånare väljer att bo i denna populära stad. Coachella hittar du 40 km öster om stadens centrum. Om du ankommer till Jacqueline Cochran Regional är det bara att vänta in dina väskor, hoppa in i en taxi och åka vidare 6 km åt norr.

Spotlight 29 Casino och Empire Polo Club är två sevärdheter du inte får missa, och som tur är ligger de alldeles i närheten. Även Heritage Palms Golf Club och Indio Towne Center kommer att hålla dig aktiverad i flera timmar.

Om du vill resa hem och känna att du har hunnit med allt, så får du inte missa Palm Springs Aerial Tramway, Palm Springs Air Museum och Moorten Botanical Garden and Cactarium. Dessa populära turistattraktioner är alla belägna i hjärtat av Palm Springs.

Vet du skillnaden mellan eagle och albatross samt putter och driver? Oavsett om du är professionell eller började igår, så är golf ett spel för alla! Du kan spela ett par rundor här på Plantation Golf Club, Golf Club at Terra Lago, Eagle Falls Golf Course och Indian Palms Country Club.

Hotell i Coachella

Resenärer ska vara ute i god tid för att boka boende här. Coachella har bara 19 olika boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Är du ute efter populära boenden? På Deluxe Inn och Holiday Inn Express Hotel & Suites Indio väntar mjuka lakan, underbara duschar och bra service.