Resor till Clyde

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Clyde med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Clyde

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Clyde
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Clyde

Flyg och hotell i Clyde

Vare sig du drömmer om att resa till Clyde för en snabb visit eller för en längre tid kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Clyde, så att vistelsen blir precis som du vill.

Skulle det sitta bra med mer pengar i plånboken? Du har möjlighet att spara rejält genom att välja att fixa både flygbiljetter och boende genom oss.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell över hela världen, är det lätt att få ett break från vardagen.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Kan det bli bättre?

Vare sig du vill till en livlig metropol eller en gemytlig vistelse i naturen, så hjälper vi dig att komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Clyde

Ser du fram emot en resa till Clyde? Otago kryllar av otroliga stränder som garanterar en lyckad semester.

Huvudstaden i Nya Zeeland, Wellington, ligger runt 620 km nordöst om Clyde.

Beundra den vackra omgivningen på Queenstown Beach, 55 km bort.

Du behöver inte resa så långt för att se några fantastiska natursevärdheter. Lake Dunstan ligger nämligen bara 19 km från Clyde, och Roxburgh Dam ligger 35 km bort.

Om du är intresserad av sport ska du passa på att kolla spelschemat på Queenstown Event Centre som ligger 50 km bort, i Queenstown.

Älskar du att ta en runda golf i solen? Då ska du spendera några timmar på Dunstan Golf Club.

Spendera dina semesterdagar i backen och sitt och njut framför en varm öppen spis på kvällarna. Coronet Peak Ski Area och Treble Cone (skidort) har vinteraktiviteter för både stora som små.

Har du en dag som inte är fullbokad? Då ska du ta en trevlig promenad genom staden till Clyde Dam. Se till att du inte glömmer kameran på hotellet.

Det är inte lätt att säga hej då till en region som är så magisk som Otago, men du kan alltid vara säker på att den finns kvar för att välkomna dig tillbaka.

De centrala delarna av Clyde ligger 5 km från Alexandra, som är den närmaste flygplatsen. Se till att du har extra tid för att hinna dit, så du inte missar ditt flyg.

Hotell i Clyde

Även organiserade resenärer måste vara ute i god tid för att boka boende här. Clyde har nämligen bara 2 boenden. Dem kan du läsa mer om i vår reseguide.

Letar du rekommenderade boenden? Hartley Homestead Boutique B and B och Terra Eterna Farm and Lodge är förträffliga hotell när det kommer till att erbjuda utmärkt service och bekväma sängar.