Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Civita di Bagnoregio

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Civita di Bagnoregio med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Civita di Bagnoregio:

NH Collection Roma Vittorio Veneto
Hotel Pineta Palace
River Palace Hotel
Hotel Barocco
Hotel Champagne Garden

Semesterpaket i Civita di Bagnoregio på tre nätter

NH Collection Roma Vittorio Veneto
Hotel Pineta Palace
River Palace Hotel
Hotel Barocco
Hotel Champagne Garden

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Civita di Bagnoregio

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Civita di Bagnoregio
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Civita di Bagnoregio

Flyg och hotell i Civita di Bagnoregio

Kan du inte sluta drömma om Civita di Bagnoregio? Det skickliga teamet på MrJet är experter på allt från biluthyrning och rundturer till flyg och hotell i Civita di Bagnoregio.

Skulle det sitta bra med mer pengar att spendera? Du sparar en bra slant om du bestämmer dig för att boka både flygbiljetter och hotellrum med oss.

Med ett ständigt växande antal på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du vill åka.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Låt oss hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar! Vare sig du ämnar vandra uppför svindlande höjder lära dig att laga lokala specialiteter, så kan du lita på oss. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Civita di Bagnoregio

Boka en resa till Civita di Bagnoregio, en destination full av överraskningar.

Civita di Bagnoregio ligger 85 km norr om huvudstaden Rom.

Finns det något mer avslappnande än en dag på stranden? Vid Feniglia strand eller Giannella strand kan du njuta av lugnet och ladda batterierna igen.

Du kan upptäcka flera vackra naturattraktioner nära Civita di Bagnoregio. Två av de bästa är Cascata delle Marmore, 50 km bort, och Saturnia termalbad, som ligger 50 km bort.

Gillar du att åka till nya platser? Då ska du boka in en heldag i Lubriano, 0,7 km från Civita di Bagnoregio, och Castiglione in Teverina, 6 km bort. Du hittar välkända sevärdheter på bägge ställen. Vad sägs om Duomo di Orvieto och Palazzo del Popolo i Lubriano och S:t Patricks källa och Crocifisso del Tufo i Castiglione in Teverina?

Bara 6 km bort från Civita di Bagnoregio hittar du Porano, en av regionens mer betydande platser. Här kan du se intressanta sevärdheter, som Bergsbanan Orvieto, Orvietos underjordiska grottor och Torre del Moro. Porta Romana och Porta Rocca, som brukar rekommenderas varmt av turister, ligger också i närheten.

Dra nytta av din restid genom att öva på ett par uttryck på det nationella språket inför din semester i Civita di Bagnoregio. Bene grazie. E tu? kan vara användbart att kunna. Det översätts som ”bra tack, du då?”. Vengo da ... (”jag kommer från”) kan också vara bra att kunna.

Den 2 juni firas Italiens nationaldag, som har en särskild plats i lokalbefolkningens hjärta och själ. Firandet bjuder på en unik chans att lära sig mer om nationens historia och samtidigt ha roligt!

Du kan vara fattig i euro mot slutet av din semester, men du kommer vara desto rikare när det gäller otroliga upplevelser. Ciao Civita di Bagnoregio!

Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl. (FCO) är den närmaste flygplatsen, ungefär 95 km söder om de centrala delarna av Civita di Bagnoregio. Staka ut en resväg, packa dina resväskor och ställ in väckarklockan – och försäkra dig om att du inte trycker på snooze för många gånger!

Hotell i Civita di Bagnoregio

Civita di Bagnoregio är en underbar plats men här finns inte mer än 17 olika boenden. Läs mer om dem i vår reseguide, och glöm inte att boka långt i förväg.

Backpackers och andra som är ute efter att spara pengar kan hitta billiga rum på La Tana dell'Istrice eller Agriturismo Buonasera. Här får du utmärkt service utan att behöva betala skjortan. Du kanske hellre vill leva som en kung eller drottning medan den professionella personalen på La Badia Di Orvieto tar hand om alla dina behov? Palazzo Piccolomini är ett annat bra alternativ för de som vill unna sig på semestern.