Resor till Chongqing

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Chongqing med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Chongqing

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Chongqing
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Chongqing

Flyg och hotell i Chongqing

Chongqing kallar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Chongqing.

Med oss kan du få bra rabatter om du bokar både flyg och hotell på samma gång.

Kom bort från vardagen med med några enstaka musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över har du aldrig långt till nya och spännande äventyr.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Vänta inte längre! Följ äventyraren inom dig var den än för dig. Varje destination är fylld av fantastiska överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Chongqing

Funderar du på att resa till Chongqing snart? Börja din upptäcktsresa i den här trevliga staden med dessa idéer på vad du kan se och göra.

Det är förstås inte bara byggnaderna och sevärdheterna som gör en stad unik, det är också människorna. I den här delen av Chongqing bor det 7 500 000 invånare.

Huvudstaden i landet, Peking, ligger 1 450 km nordöst om Chongqing. Bishan ligger 35 km åt väster.

Folkets stora hall, är en otrolig sevärdhet, är det som lockar många besökare till Chongqing. Du kommer att ångra dig om du missar chansen att utforska den själv.

Vill du besöka den mest spännande platsen i staden? Då ska du stanna till vid Chongqings zoo, där hela familjen kan komma nära en del arter i djurriket.

Sätt ut en filt och titta på molnen som rullar förbi i urbana oaser som Beibei Park och Fengshan Park. Fundera också på att tillbringa en lugn dag med att utforska White Crane Forest Park och Waterscape Park.

I Chongqing kan du hitta ett flertal vackra och intressanta naturliga miljöer, som till exempel Nanshan-berget och Jinyun Shan National Nature Reserve. Missa inte heller Zhaomushan-skogsparken och Fairy Mountain National Forest Park om du behöver lite mer egentid.

Gillar du museer? Då ska du gå och se utställningarna på Flying Tigers Museum och Baiheliang-undervattensmuseet. Fråga även personalen om kommande utställningar.

Fördjupa dina kunskaper om naturen på De tre klyftornas museum. Med tanke på all information som finns och alla spännande arter och exemplar som finns att beskåda, kan du komma att behöva tillbringa hela dagen här!

Upplev det förflutna på nära håll genom att besöka Stillwell Museum. Här får du en intressant inblick i hur människor, platser och händelser har format området under århundradena.

Du kommer garanterat gå ifrån Southwest University och Chongqings universitet med en djupare förståelse för områdets kultur och historia.

Om du besöker Arhat tempel och Yongchuan Dafosi Temple kan du ta reda på vilken roll spiritualiteten spelar för många av lokalborna.

Oavsett hur fullproppat ditt sightseeing-schema är, ska du alltid försöka få lite tid över till att bekanta dig med ett av stadens vackra torg. Ta en paus och njut av den härliga stämningen på Chaotianmen-torget.

Minnesmärket People's Liberation Monument erbjuder lokalinvånare och turister en lugn plats för att minnas viktiga händelser från områdets förflutna.

Låt dig och dina vänner trollbindas av de förstklassiga föreställningarna på Chongqings stora teater. Det blir ett bra minne för resten av livet.

Vad tror du om en runda golf? På Chongqing Kingrun Nanshan Golf Club och Chongqing International Golf Club kan du lära dig att behärska hållningen, greppet och fötternas position och förfina putten och svingen.

Hotell i Chongqing

Med så många olika boenden runt omkring Chongqing är det inte lätt att välja. Men vår reseguide gör det lite lättare. Här hittar du just nu inte mindre än 85 boenden samlade.

Som tur är finns det hotellrum för alla plånböcker i Chongqing. Om du satsar på att spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka ett rum på antingen Golden Eagle Holiday Hotel - Chongqing (Gold Eagle Park, Nanshan Park Road) eller Yijing Hotel Apartment (No. 80 Nanbin Road, Nan'an District). Det finns också Sheraton Chongqing Hotel och The Westin Chongqing Liberation Square. Dessa lyxigare hotell passar perfekt för de som vill leva som en kung eller drottning under sin vistelse.