Reserestriktioner kan gälla för Storbritannien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Chester

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Chester med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Chester

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Chester
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Chester

Flyg och hotell i Chester

Drömmer du om att åka till Chester? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till Chester, vare sig det handlar om flera månaders expeditioner eller korta och romantiska minibreaks.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotell på samma gång.

Det finns inte mycket som är mer underbart än en välförtjänt semester. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell runtom i världen är du aldrig långt från nästa oförglömliga äventyr.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att komma iväg! Från sanddynor till snötäckta bergstoppar och alla strandorter däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Chester

Packa väskorna och gör dig redo att resa till Chester! En resa hit kommer du sent att glömma.

Folkmängden i den här staden är på 77 000.

Chester ligger inte så långt från Higher Kinnerton, som ligger 9 km åt sydväst. London, huvudstaden i landet, ligger 270 km åt sydöst.

Har barnen mycket energi? På The Ice Cream Farm kommer de säkert att roa sig en stund.

Genom glaset kan du iaktta de olika undervattensdjuren när de tar sig fram i bassängerna på Blue Planet-akvariet.

Upplev det spännande djurriket och lär dig mer om vad som behövs för att sköta djuren på Chester Zoo. Det är en trevlig utflykt för både barn och vuxna.

Längtar du efter att känna gräset under dina fötter och se molnen svischa förbi ovanför dig? Organisera då en tripp till några av Chester's grönskande parker såsom Grosvenor Park eller Chester Roman Gardens.

Res bakåt i tiden och utforska historiska Chester och området runtom genom att besöka Grosvenor Museum och Dewa Roman Experience.

Om du besöker University of Chester och Roman Amphitheatre får du uppleva en del av regionens historia. Eastgate Clock och Chester City Walls är också intressanta.

Newgate och Old Dee Bridge kanske inte spelar en lika viktig roll i att fungera som knytpunkt för staden som de gjorde förr i tiden, men de är fortfarande populära turistmål.

Vi har nog alla någon gång drömt om att sitta på en kunglig tron. Chester Castle är en byggnad som skulle kunna vara hämtad ur en saga. Se därför till att besöka denna fantastiska borg för att ta reda på hur det verkligen är att leva som kungligheterna.

Vare sig du är religiös eller inte kommer andliga platser, såsom Chester Cathedral och St Peter's Church, vara bland de mest harmoniska sevärdheterna du kommer besöka under resans gång. Pauluskyrkan och St Mary's Church - Handbridge brukar även dra till sig många resande med ett spirituellt intresse.

Har du glömt att köpa presenter till dem där hemma? På Cheshire Oaks Designer Outlet hittar du flera bra affärer som säljer lite av varje.

Hoppa i dina finaste golfbyxor och en skjorta med krage och gå en runda på Chester Golf Club och Eaton Golf Club. Du kanske inte är lika duktig som Tiger Woods, men du kan fortfarande gå en runda på Vicars Cross Golf Club.

Ta fram kameran och ta lite bilder när du går omkring vid Cheshire Workshops.

Hotell i Chester

Försök välja ditt boende i Chester i god tid. Börja med att ta hjälp av vår reseguide. Här kan du hitta ett stort antal boenden samlade.

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser än på boende kan antingen Roomzzz Chester City eller Rossett Hall Hotel vara perfekt för dig. Du kanske hellre vill unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar ett rum på The Chester Grosvenor eller Edgar House kan du förvänta dig att bli ordentligt bortskämd.