Resor till Chengde

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Chengde med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Chengde

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Chengde
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Chengde

Flyg och hotell i Chengde

Varje resande är unik på sitt sätt och du är med all sannolikhet inget undantag från regeln. Låt MrJet sätta ihop den optimala resan med flyg och hotell till Chengde för dig och din familj.

Om du bokar någon av våra paketresor till Chengde, det vill säga både flygresa och boende med oss, kan du spara stort.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du når dem med bara ett par klick. Så sluta tveka och börja utforma drömresan.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du lyckas hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Stunden är inne! Följ äventyraren inom dig var den än leder dig. Varje hörn av världen är fylld av spännande överraskningar och nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Chengde

Boka en resa till Chengde, en destination full av sevärdheter och intressanta platser.

Folkmängden i den här staden är på 450 000.

Chengde ligger inte så långt från Luanping, som ligger 50 km åt söder. Peking, huvudstaden i landet, ligger 190 km åt sydväst.

Ladda en varukorg med kvalitetsbröd och ost och far till Sledgehammer Rock för picknick. Xishan Park är också en fin plats för lunch ute i det fria.

Är det tid för lite egentid ute i naturen? Ladda upp batterierna på Qingshanguan Scenic Area, ett populärt naturreservat i trakten.

Oavsett om du är en spirituell person eller inte är Pule-templet och Putuo Zongcheng-templet de perfekta platserna när du bara vill ha en rofylld stund.