Resor till Chasjuri

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Chasjuri med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Chasjuri

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Chasjuri
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Chasjuri

Varje globetrotter är unik på sitt eget sätt och du är inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den mest passande semestern med flyg och hotell till Chasjuri för dig idag.

Få mer pengar över till roliga aktiviteter när du bokar både flyg och hotellrum med oss.

Om du bokar din resa genom oss finns det inga gränser för allt du kan uppleva. Med en internationell databas på över 500 flygbolagspartners and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du drömt om.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa genom MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Bättre än så kan det väl inte bli?

Nu har du chansen att börja checka av din reselista. Vare sig du vill åka till höga bergstoppar eller varma stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Chasjuri

Dagdrömmer du om en resa till Chasjuri? Vilken slags drömsemester du än vill ha finns det gott om saker att välja mellan.

En av de mest imponerande städerna i hela Georgien, Tbilisi, ligger 100 km öster om Chasjuri.

Älskar du att känna puder under skidorna? I Tsey skidort kan du hitta massor av vintersporter. "De ä bar å åk!"

Vidga dina vyer och ta en tur till Borjomi. Denna närliggande stad ligger bara 25 km från Chasjuri, och här hittar du intressanta sevärdheter som Borjomis lokalhistoriska museum och Merab Kostavas trädgård.

Du kan vänta dig feststämning omkring den 26 maj. Lokalbefolkningen gör sig redo för Georgiens självständighetsdag, en dag med firande i hela landet.

Det kanske är dags att säga adjö, men det måste inte betyda att det är för evigt. Varför inte spara dina resterande georgianska lari för ytterligare en semesterresa till denna fina region?

Centrum av Chasjuri ligger cirka 95 km från Kopitnari (KUT), som är den närmast belägna flygplatsen. Var noga med att ge dig själv ordentligt med extra tid för att hitta dit, så du inte missar ditt flyg.