Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Resor till Centrala Siem Reap

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Centrala Siem Reap med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Centrala Siem Reap

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Centrala Siem Reap
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Centrala Siem Reap

Flyg och hotell i Centrala Siem Reap

Gör det enkelt för dig själv och låt de hjälpsamma experterna på MrJet boka flyg och hotell till Centrala Siem Reap. Flygbiljetter, boende och minnesvärda upplevelser — vi kan ordna allt. Det enda du behöver göra är att dyka upp i tid!

Du får toppenrabatter när du väljer att boka både biljetter och boende genom oss.

Föredrar du frukost vid poolen och middag på takterrassen? Det ordnar vi. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen att välja bland, ligger världen för dina fötter.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi ser till att du kan njuta av allt från fartfyllda metropoler till mysiga små gränder. Så packa dina väskor och lyssna på äventyraren inom dig. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Centrala Siem Reap

Det är i områden som Centrala Siem Reap som du verkligen kan få uppleva stadens charm. Nu är det dags att ta sig an nya äventyr i Siem Reap. Med uppemot 140 000 människor som bor i staden kommer du med säkerhet stöta på ett antal lokalbor. När du väl har landat, varit och hämtat dina väskor och hittat din väg ut ur Siem Reap Intl. behöver du bege dig 7 km åt sydöst för att nå Centrala Siem Reap. När du väl är där befinner du dig 0,4 km öster om centrala Siem Reap.

Centrala Siem Reap är ett paradis när det kommer till sightseeing. Ett antal av stadens främsta sevärdheter kan man hitta i närheten av detta spännande område, däribland Angkor Wat och Kungliga trädgården. Glöm inte att även ta med Ta Prohm-templet och Phnom Bakheng på listan över saker att se. Ett bra sätt att få en djupare inblick i denna stad är att ta en promenad i några av dess olika områden. Så se till att bege dig till närbelägna Taphul Village Area och Wat Bo Area för att upptäcka deras unika charm.

Det finns nästan ingenting som att unna sig lite shopping. Ta med ditt kreditkort och bege dig till Angkor nattmarknad, Psar Chaa (marknad), Angkors handelscentrum och Lucky Mall Super Market.

Uppskatta en rolig och lärorik historielektion när du besöker Angkor nationalmuseum, Minnesmärket Dödens fält, Museet Preah Norodom Sihanouk-Angkor och Siem Reaps kungliga residens. Du kan helt enkelt inte jämföra med att se bilder online.

Om du besöker Wat Preah Prom Rath och Preah Ang Checks och Preah Ang Choms helgedom kan du passa på att utforska områdets religiösa historia eller bara insupa de vackra omgivningarna.

Hotell i Centrala Siem Reap

Längtar du efter att välja ditt boende i Centrala Siem Reap? Låt oss på MrJet hjälpa dig. Vi har nämligen över 473 utmärkta boenden i vår reseguide.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Centrala Siem Reap. Pavillon d'Orient Boutique vid Street 60, Chong Kao Sou Village och Siddharta Boutique Hotel vid Jean Commailles Road är två alternativ för dig som vill lägga pengar på annat. Du kanske hellre vill leva som en kung eller drottning medan den professionella personalen på Belmond La Résidence d'Angkor tar hand om alla dina behov? Park Hyatt Siem Reap är ett annat bra alternativ för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt.