Resor till Centrala Guayaquil

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Centrala Guayaquil med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Centrala Guayaquil

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Centrala Guayaquil
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Centrala Guayaquil

Flyg och hotell i Centrala Guayaquil

Centrala Guayaquil väntar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna den bästa dealen på flyg och hotell till Centrala Guayaquil.

Vem kan stå emot ett bra erbjudande? Om du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss kan du spara en rejäl slant.

Skapa den perfekta semestern medan du söker bland vårt stora utbud av flygbolagspartners och över 500 000 hotell världen över.

Vi tror så starkt på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Idag är dagen att börja checka av listan över drömresor. Vare sig du vill åka till snötäckta bergstoppar eller heta ökenlandskap hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Centrala Guayaquil

Att resa till en ny stad är alltid en rolig upplevelse, så varför inte resa till Centrala Guayaquil?

Huvudstaden i landet, Quito, ligger 270 km nordöst om Centrala Guayaquil medan Guayaquil ligger 7 km åt nordväst.

På Presley Nortons museum finns det alltid något spännande att se. Personalen kan tipsa dig om museets guidade rundturer. happening.

Ge dig ut på en själslig upptäcktsfärd, även om den bara varar ett par timmar, genom att planera in ett besök till Iglesia de la Merced.

Minnesmärken finns i alla storlekar och former, och de har ofta mycket att berätta om området där de konstruerades. Om du vill lära dig mer om regionens historia kan du göra en utflykt till Olmedo-monumentet.

Älskar du att fynda när du är på semester? På Mercado Central och Hantverksmarknad finns gott om saker både till dig själv och till de där hemma.

Hotell i Centrala Guayaquil

Med så många bra boenden runt omkring Centrala Guayaquil kan det vara svårt att välja. Med vår reseguide blir det dock lite lättare. Här hittar du just nu över 72 boenden samlade på ett och samma ställe.

Vem säger att bra service måste kosta skjortan? Du kan få en god natts sömn för ett rimligt pris på Cedros Inn och Guayaquil Hostel Suites Madrid. Sedan finns också Sheraton Guayaquil Hotel och Hilton Colon Guayaquil. Dessa lyxigare hotell passar utmärkt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.