Resor till Cecilia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cecilia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cecilia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cecilia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Cecilia

När du känner dig redo att packa väskan och upptäcka nya saker, kan en tur till Cecilia vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du hitta de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Cecilia.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flyg och hotell på samma gång.

Föredrar du lunch och middag vid takpoolen? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell att välja mellan, ligger världen för dina fötter.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du lyckas hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Tillfället är perfekt att börja bocka av din bucket list. Oavsett om du drömmer om en frysande bergstopp eller varma stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cecilia

Välkommen till Cecilia! En semester i Cecilia tar dig till regionen Kentucky och är full av överraskningar.

Från Cecilia kan du resa 120 km åt nordöst för att komma till den spännande staden Frankfort.

Du behöver inte sitta i bilen en hel dag för att komma ut på landet. Bara 25 km från Cecilia kan du besöka Saunders Springs Nature Preserve, en av regionens mest uppskattade naturattraktioner. Och missa inte heller Battle for the Bridge Historic Preserve, 45 km bort, om du har tid kvar.

Besök trakten runt omkring Cecilia genom en dagsutflykt till Rineyville och Big Clifty. Rineyville ligger 11 km åt norr, och Big Clifty ligger 17 km åt söder.

Sätt familjen i bilen och se efter vad som händer i Bardstown, 55 km bort. Alldeles i närheten hittar du utmärkta attraktioner som My Old Kentucky Home State Park, Bourbon Heritage Center och Bardstown Civil War Museum. Barton 1792 Distillery och My Old Kentucky Home State Park Golf Course får du inte heller missa.

När du känner att det är dags att bli ett med din inre äventyrare kan det vara en idé att prova på bergsklättring. Dock finns det få bättre sätt att uppleva regionens natur och landsbygd än med vandringar.

Om barnen är trötta på sightseeing kan det vara dags att varva ner med fiske från land eller picknick.

Det är alltid trevligt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på de populära vattenaktiviteter som erbjuds i regionen, som kanotpaddling och båtturer.

Ljuvlig mat, dans och musik – nationaldagsfirandet uppvisar det bästa ett land har att erbjuda. Kom ihåg att hänga med ortsborna under USA:s självständighetsdag den 4 juli.

Om du flyger in och ut kommer du troligtvis att använda Louisville Intl. (SDF), som är belägen 65 km nordöst om Cecilia. Packa din kappsäck, planera den bästa resvägen och ställ in väckarklockan!