Resor till Cashmere

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cashmere med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cashmere

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cashmere
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Cashmere

Flyg och hotell i Cashmere

Vi tror att varje resande är helt och hållet unik och du är inget undantag från regeln. Låt MrJet skräddarsy den perfekta semestern med flyg och hotell till Cashmere för dig och din familj.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och boende samtidigt.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över, har det aldrig varit enklare att komma bort.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och lyckas hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa dina resväskor. Det är dags att ge sig av! Från ökensand till bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Cashmere

Det är platser som Cashmere som gör Christchurch så speciellt. Vill du upptäcka vad du kan få uppleva här? 360 000 människor bor i denna spännande metropol, och du kommer snart få se varför! Cashmere hittar du 6 km söder om stadens centrum. Om du ankommer till Christchurch Intl. är det bara att vänta in dina väskor, hoppa in i en taxi och åka vidare 14 km åt sydöst.

Cashmere är ett paradis när det kommer till sightseeing. Flera av stadens mest populära turistattraktioner kan man hitta i närheten av det här området, inklusive Mona Vale och Canterbury Museum. Även Lyttelton Harbour och Riccarton House är självklara sevärdheter, som dessutom ligger på bekvämt avstånd. För att få en bättre bild av denna fantastiska stad ska du passa på att tillbringa lite tid i de närliggande områdena Governors Bay och Sydenham.

Angelägen om att ta del av den lokala kulturen? Testa då Christchurch Art Gallery, Chalice och The Piano: Centre for Music and the Arts.

Bege dig utomhus och uppskatta landskapet när du besöker Quail Island och Mount Cavendish.

En härlig egenskap denna plats har är dess närhet till allmänna parker. Mitt i allt liv finns det många ställen att koppla av i gräset på. Hagley Park och Canterbury Agricultural Park är bra val.

Det finns ingenting bättre än lite shopping. Ta med ditt kreditkort och far till Cashel Mall, Re:START Mall och New Regent Street.

Ferrymead Heritage Park, Bridge of Remembrance, Victoria Square och Canterbury Earthquake Memorial har många berättelser att återge. Oavsett om du är historieexpert eller inte, så kommer du garanterat att lära dig något när du besöker dessa söndervittrade och gamla platser.

Om du gillar heliga sevärdheter får du inte missa Cardboard Cathedral och Nurses' Memorial Chapel.

Hotell i Cashmere

Omkring Cashmere finns det många bra boenden att välja på. Men vi har gjort det lite lättare. I vår reseguide hittar du över 149 prisvärda boenden. Där kan du hitta ett som passar dig perfekt.

Boenden i Cashmere erbjuder allt från rum med bara det absolut nödvändigaste till rum med allt du kan önska dig. Om du är ute efter ett hotell som inte tänjer på plånboken för mycket kan du boka ett rum på YMCA Christchurch Hostel vid 12 Hereford Street eller Racecourse Backpackers Hostel vid 130 Racecourse Road. Sedan finns också Dyers House och The Establishment. Dessa lyxigare hotell passar utmärkt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.