Resor till Carter

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Carter med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Carter

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Carter
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Carter

Oavsett om du vill resa till Carter för en minisemester eller för en längre tid kan MrJet ordna med flyg och hotell till Carter, så att vistelsen blir precis som du vill.

Få mer pengar över till sevärdheter och nöjen när du köper både flygresa och hotellrum med oss.

Med allt du kan tänkas behöva samlat på ett enda ställe är det lätt som en plätt att utforma drömsemestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över gör att du kan sitta i luften tidigare än du tror.

Övertygad om att du kan hitta något bättre? Boka en paketresa idag och om du lyckas hitta något som är billigare inom 48 timmar, så möter MrJet det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Var och en har sina egna unika semesterplaner. Oavsett om dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller hisnande äventyr vill vi hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Carter

Det är alltid givande att röra sig bort från de vanliga turiststråken. Väljer du att resa till Carter kan du utforska de ljuvliga, mindre besökta områdena i Norra/Centrala Wisconsin.

Landets huvudstad Washington ligger cirka 1 200 km sydöst om Carter.

Naturliga upplevelser tycker de flesta om, och i området kring Carter finns det flera stycken. Några av de mest omtyckta är Dave's Falls, 50 km bort, och Nicolet National Forest, 25 km bort.

Älskar du vintersemester? Då ska du packa snowboarden och boka en resa till det vackra vinterlandskapet runt Ski Brule och Camp 10 Ski n Snowboard. Här ska du inte glömma kameran!

Är du sugen på en biltur? Då rekommenderar vi Laona och Lakewood. Dessa omtyckta orter ligger bara en kort sträcka från Carter, 15 km respektive 17 km bort.

Antigo, 55 km från Carter, är en perfekt plats för ett litet dagsäventyr. I närheten hittar du inte bara Langlade County Historical Society Museum, Antigo City Park och Rockin Robin Park, utan även enastående attraktioner som Antigo Lake Park och Clara R. McKenna Aquatic Center.

Upptäck regionen från ett unikt perspektiv med snöskoteråkning eller skridskoåkning. Båda två lockar många som vill ut på äventyr i närområdet.

Vill du prova på spännande aktiviteter som inte är på torra land? Norra/Centrala Wisconsin är ett perfekt område för dig som känner för att prova på forsränning eller kanotpaddling.

Efter att ha provat på snowboarding kommer du vilja sträcka ut benen framför brasan. Om du inte är alltför slut dagen efter kan du också ge dig an skidåkning.

Mat, konst och musik – nationaldagsfirandet avslöjar det bästa ett land har att erbjuda. Se till att du hinner hänga med på firandet under USA:s självständighetsdag den 4 juli.

Redo att flyga hemåt? Planera en resväg, packa din resväska och ställ väckarklockan. Den närmast belägna flygplatsen är Oneida County, som ligger ungefär 70 km från Carter.