Resor till Cardrona

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cardrona med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cardrona

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cardrona
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Cardrona

Flyg och hotell i Cardrona

Drömmer du om att åka till Cardrona? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till Cardrona, vare sig det gäller veckolånga äventyr eller korta och romantiska minibreaks.

Vem kan stå emot ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotell med oss kan du spara en rejäl slant.

Titta på vårt breda nätverk av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen. Vart du än åker kan du resa med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vare sig du vill till en stad som aldrig sover eller en fridfull oas, så hjälper vi dig att komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cardrona

Drömmer du om otroligt vackra stränder, kustslätter , skogar och floder? En resa till Cardrona kommer föra dig till all naturlig skönhet som Otago kan erbjuda.

Cardrona ligger 610 km sydväst om huvudstaden Wellington.

Coronet Peak Ski Area hittar du i Dalefield, bara 25 km bort. Denna enastående turistattraktion måste ses!

Ta med picknickkorgen och en flaska champagne och fira semestern medan solen går ner på Queenstown Beach. Stranden ligger bara 35 km bort.

Andas in lite frisk luft och känn hur stressen försvinner på Lake Wanaka, bara 20 km från Cardrona. Lake Hawea, som du hittar 35 km bort, är en annan naturskön plats som är värd ett besök.

Om du inte kan leva utan sport får du inte glömma att kolla spelschemat på Queenstown Event Centre som ligger 25 km bort, i Queenstown.

Vare sig du är en van skidåkare eller om du bara åkt i ett par år så har Treble Cone (skidort) och Cardrona Alpine Resort backar för dig. Så ta med vinterkläderna och kolla in landskapet som alla pratar om.

Tycker du om att se nya platser? Då ska du boka in en dagsutflykt till Cromwell, 19 km från Cardrona, eller Wanaka, 20 km bort. Du hittar fantastiska sevärdheter på båda platserna. Vad sägs om Lake Dunstan och Aurum Wineries Limited i Cromwell och Rippon Vineyard och Puzzling World i Wanaka?

Det finns knappast något bättre sätt att ta in regionens natur och landskap än på ett spännande äventyr. Prova på skridskoåkning eller terrängcykling och få upp pulsen ordentligt.

Cykelturer och fiske från land är två bra sätt att koppla av om de hetsiga turistgrupperna inte är något för dig.

Det är alltid svårt när du måste åka hem, men din tid i spännande Otago kommer att ha gjort dig rikare, oavsett hur mycket av din budget som är kvar.

Områdets närmsta flygplats är Wanaka. När tiden är inne att packa din resväska och ta dig upp i luften, åker du 25 km nordöst om Cardrona.

Hotell i Cardrona

Cardrona är en mindre plats med bara 5 olika boenden. Så glöm inte att boka i god tid. Du kan läsa mer i vår reseguide.

Vakna upp på glatt humör när du bokar en vistelse på något av de efterfrågade boendena Waiorau Homestead och Benbrae - Cardrona Valley Resort.