Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resor till Capannori

Det är i områden som Capannori som du kan få uppleva tjusningen med staden. Det är dags att ta sig an nya äventyr i Lucca. Staden är hem åt 82 000 invånare, så var inte rädd för att säga hej! När du väl är framme på Galileo Galilei och har hämtat din resväska från bagagebandet har du Capannori 20 km åt nordöst. Från centrala Lucca ligger det 6 km åt öster.

Flyg och hotell i Capannori

Capannori väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av den bästa dealen på flyg och hotell till Capannori.

Ta chansen att spara en rejäl slant genom att boka flyg och hotellrum genom oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över. Du kan välja bland dem med några få klick. Så sluta tveka och börja planera drömsemestern.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Stunden är inne! Följ din inre reselust var den än för dig. Varje hörn av världen är fylld av otroliga överraskningar och helt nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att äntligen få upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Capannori

Capannori är ett paradis för turister. En stor del av stadens främsta turistattraktioner kan man hitta i närheten av det här området, däribland Palazzo Pfanner och Piazza dell'Anfiteatro. Även San Frediano-basilikan och St Martin-katedralen är självklara sevärdheter, som du dessutom enkelt kan ta dig till. Under din vistelse här kanske du ska överväga att besöka några andra av stadens områden för att uppleva allt vad Lucca har att erbjuda. Lunata och Parezzana är två populära förslag som inte ligger särskilt långt bort.

Om du letar efter minnesvärda saker att göra nära stadskärnan, åk då inte hem utan ett besök på San Michele in Foro-kyrkan och Torre Guinigi.

Inget stimulerar din kreativitet som när du besöker ett galleri. Här kan du studera många tankeväckande samlingar när du besöker Museo Nazionale di Villa Guinigi, Lucca – Center Of Contemporary Art och Tortyrmuseet.

Om du har tur och det är dåligt väder, ta skydd under tak och besök Puccini Museum och Serie- och bildkonstmuseet. De fascinerande samlingarna kommer säkert att hålla din hjärna aktiv och dina kläder torra!

För att få en glimt av några inhemska djur och plantor, besök Luccas botaniska trädgård och Pinocchios ek (träd).

Piazza Napoleone, Piazza San Michele, Torre delle Ore och Lucca stadshus kan ge dig en inblick i områdets historia.

Vad du än tror på är det intressant att besöka Luccas katedralmuseum, San Giovanni-kyrkan, Santa Maria Forisportam-kyrkan och San Francesco-kyrkan.

Hotell i Capannori

Det är ofta ganska lätt att hitta ett bra boende i Capannori och nu har vi på MrJet gjort det lättare. Nu finns det nämligen över 101 rekommenderade boenden i vår reseguide.

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen Palazzo Tucci Residenza d'Epoca eller Antica Residenza dell'Angelo passa dig perfekt. Om du istället vill skämma bort dig riktigt ordentligt under din vistelse kan Hotel Noblesse eller San Luca Palace Hotel vara perfekt för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.