Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Resor till Can Tho

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Can Tho med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Can Tho

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Can Tho
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Can Tho

Flyg och hotell i Can Tho

Varje globetrotter är unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet bygga den mest passande resan med flyg och hotell till Can Tho för dig och ditt resesällskap.

Om du bokar flygbiljetter och hotell tillsammans hjälper vi dig att spara en rejäl slant.

Kolla vårt omfattande utbud av över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över. Oavsett vart du åker kan du resa med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden. Bättre än så kan det väl inte bli?

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Nya äventyr väntar dig där du minst anar det och vi är här för att hjälpa dig att njuta av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Can Tho

Skulle du vilja byta vardagslivet mot äventyr och inspiration? Nu är det dags att förverkliga dina planer om att resa till Can Tho.

I den här staden bor det omkring 260 000 invånare.

För att komma till Can Tho från Hanoi, landets huvudstad, måste du åka 1 200 km åt söder. En annan bra referenspunkt är Binh Minh, som ligger 8 km åt nordöst.

Kommer du ihåg senaste gången du hade picknick i ett parkområde? Ät, drick och uppskatta både god mat och trevligt sällskap när du besöker Ninh Kieu-parken.

Lämna mobilen på hotellet och glöm Snapchat, Instagram och Twitter ett tag. Spendera förmiddagen ute i naturen istället. Can Thos hamn är en perfekt plats att börja på.

Utforska dåtidens Can Tho och regionen runtom genom att besöka Ho Chi Minh-museet och Can Thos museum.

Se till att du får en spirituell upplevelse genom att titta förbi Ong Pagod, som är en viktig del av Can Tho och dess religiösa arv.

Planera in en eftermiddag för att strosa runt i affärerna på Cai Rangs flytande marknad och Cai Khe Trade Center. Här kan du hitta allt möjligt, både till dig själv och till andra.

Hotell i Can Tho

Har du svårt att bestämma dig för ett boende? Oroa dig inte! Hitta det idealiska boendet med hjälp av vår reseguide. I den kan du hitta fler än 36 populära boenden på ett och samma ställe.

I Can Tho finns boenden för både backpackers och de som satsar på lyx. Om du har en budget att hålla kan du besöka antingen My Hoa Mekong Homestay eller Viva Hotel. Du kanske hellre vill unna dig något? Den professionella personalen på Victoria Can Tho Resort och Muong Thanh Can Tho Hotel kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.