Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Camporgiano

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Camporgiano med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Camporgiano

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Camporgiano
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Camporgiano

Flyg och hotell i Camporgiano

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Camporgiano? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du sy ihop en vistelse du aldrig kommer att glömma.

Ta chansen att spara en rejäl slant genom att boka flygresa och boende genom oss.

Vill du ha din frukost serverad vid poolen? Det ordnar vi. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen att söka bland, är allt möjligt.

Övertygad om att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och råkar du sedan hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och för tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Vare sig du vill till en pulserande huvudstad eller en fridfull oas, så ser vi till att du kan komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Camporgiano

Lucca väntar! Här kan du hitta tips som hjälper dig göra din resa till Camporgiano precis så som du drömmer att den ska bli.

Camporgiano ligger runt 300 km nordväst om Rom, huvudstaden i Italien.

Ponte della Maddalena ligger i Filecchio, bara 17 km från Camporgiano. Denna berömda sevärdhet rekommenderas varmt bland resenärer.

Ta med dig sololjan och picknickkorgen och styr kosan mot Monterosso-stranden eller Paraggi strand, två av de finaste stränderna i området.

I området kring Camporgiano väntar vackra naturliga sevärdheter, som till exempel Terme di Montecatini Spa, 45 km bort. Om det finns tid måste du även försöka hinna med Lago di Massaciuccoli, som ligger 35 km bort.

Ta dig 45 km söder till Arena Garibaldi för att se en spännande match i fotboll. Stadion ligger i Pisa och är hemmaplan för AC Pisa 1909, så sätt på dig mörkblåa, svarta och röda färger och gör dig redo att ta ton i hejaramsorna!

Spänn på skidorna och åk upp till toppen av Passo dei Due Santi eller Corno alle Scale skidort. Glöm inte att fotografera det vackra landskapet innan du swishar nedför backen igen.

Bege dig till den välbesökta sevärdheten Parco Avventura Selva del Buffardello. Här får du och dina reskamrater ett fint semesterminne.

När det är dags att säga Ciao till Camporgiano behöver du inte bli ledsen – platsen finns alltid där för att välkomna dig tillbaka!

Den närmaste flygplatsen är Galileo Galilei (PSA), 50 km söder om Camporgiano. Försäkra dig om att du har gott om tid på dig att hitta dit.

Hotell i Camporgiano

Har du bokat en resa till Camporgiano? Här finns det bara ett fåtal boenden, så tänk på att vara ute i god tid. I vår reseguide hittar du mer information.

Hotel Ristorante La Lanterna och Rustico Sara rekommenderas av flera besökare vilket gör det lätt som en plätt för dig att välja boende.