Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resor till Campi Bisenzio

För att få en bättre bild av Florens ska du utforska de olika områdena i staden. Campi Bisenzio, som ligger 12 km nordväst om centrum, är bara ett litet kapitel i stadens övergripande historia. Om du tar flyget hit är du framme på nolltid. Från Galileo Galilei, som är den närmaste flygplatsen, beger du dig 60 km åt öster.

Flyg och hotell i Campi Bisenzio

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Campi Bisenzio? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du sy ihop en resa du kommer att minnas för alltid.

Du får bra rabatter om du väljer att fixa både biljetter och boende med oss.

Upptäck den perfekta resan när du väljer bland vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 hotell över hela världen.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du råkar hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att bejaka din inre äventyrare? Från exotiska och färgstarka städer till spännande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Campi Bisenzio

Ett antal av stadens sevärdheter ligger i närheten av Campi Bisenzio, och Cascine Park och Santa Maria delle Carceri är två som är svåra att glömma. Även Villa di Castello och Palazzo Pretorio är självklara sevärdheter, som dessutom ligger på bekvämt avstånd. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livfulla stad ska du passa på att tillbringa lite tid i de närliggande områdena San Piero a Ponti och Confini.

Ponte Vecchio tillhör utan tvivel de främsta sevärdheterna i Florens. Ett besök är inget problem eftersom det ligger bara 0,4 km från stadens centrum.

Du kommer alltid att ha saker att göra mitt i Florens. Palazzo Vecchio och Piazza della Signoria kommer att fängsla dig i timtal. Det vore vansinne att återvända till hotellrummet utan att stanna till vid Palazzo Pitti och Giardino di Boboli också.

Några enastående kulturella platser står redo för dig. Starta med Galleria Comunale e Museo Civico och Palazzo degli Alberti.

Om du har en kärlek till konst bör du inte missa Pecci-museet och Museo Soffici. Strosa omkring och om någon del fångar ditt intresse, fråga då personalen om information om dess bakgrund.

Du vet sällan vad du kommer att hitta när du är bland de intresseväckande utställningarna när du besöker Museo Geopaleontologico och Museo Di Oggettistica Ferroviaria "Galileo Nesti". Om du inte ville missa något, fråga den vänliga personalen vad de rekommenderar.

Barn kan ofta vara fantastiska resevänner, speciellt om du far till häftiga platser! För lite kvalitetstid med familjen, far till Multiplex Novoli och Hidron.

Om kaoset i staden tröttar ut dig, åk till en av de närliggande parkerna. Focognano Oasis och Parco del Neto är alla bra ställen att sparka av sig skorna och koppla av på.

Lagra upp med lite basprdoukter eller spana efter några ovanliga souvenirer. Du kan få allt på din lista när du besöker I Gigli-varuhuset och Conte of Florence Factory Outlet.

Palazzo Datini, Medicea di Poggio a Caiano-gården, Castello dell'Imperatore och Rocca Strozzi har många berättelser att förtälja. Oavsett om du är historieexpert eller inte, så kommer du ändå att lära dig något när du besöker dessa gamla platser.

Om du besöker San Francesco och Pieve di San Martino a Gangalandi kan du passa på att utforska regionens spirituella historia eller bara ta in de vackra omgivningarna.

Hotell i Campi Bisenzio

Vi på MrJet har gjort det lättare för dig att boka ditt idealiska boende i Campi Bisenzio. Du hittar nämligen över 70 av dem i vår reseguide. Det är bara att välja och vraka!

Om du är ute efter ett enkelt rum utan överflöd är Marignolle Relais and Charme på Via San Quirichino 16 ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service till ett relativt lågt pris är Casavaliversi på Via Di Valiversi 61. Om du däremot är en sådan som vill unna dig lite när du reser kommer Tenuta di Artimino eller Hotel 500 Firenze passa dig bättre.

Karta

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma