Reserestriktioner kan gälla för Queensland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Caloundra - 388 att välja från

Hotell från 541 kr

Kolla hotellpriser i Caloundra

Caloundra hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Caloundra
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Caloundra

Topperbjudanden på lyxhotell i Caloundra

Var ska jag boka hotell i Caloundra?

När du bestämt dig för att resa till Caloundra erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Caloundra. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Caloundra.

Hur tar jag mig till Caloundra?

Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Caloundra. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Caloundra från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Caloundra och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

Vad finns det att göra i Caloundra?

Det finns gott om saker att göra i Caloundra - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Caloundra och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Caloundra.